Uncategorized

vandaag, zelfontdekking 19/9

jeejj haha op mijn geheime maar interessante statistieken hier ziet mijn oog dat er steeds meer bezoekers hier op mn site komen hiep hiep hoera, vreemd genoeg een irriterend iets bij bepaalde mensen Maarem hoe was mijn dag.. ja! wel goed eigenlijk! Dr was vanochtend opeens iets gebeurt met me waardoor ik helemaal anders werd, of eigenlijk, juist normaal, weer meer wie ik ben. Ik merkte dat ik me vreselijk had ingehouden hier, had tot vanochtend nog niet eens harde muziek gedraaid ook al was ik alleen thuis.. Ik was veel liever en stiller geworden dan de echte sarah ofzo, hoe bowe zei, ‘zoals je vroeger ook in t amc was’ klopt.. als ik niet zo goed weet wat ik met de situatie aan moet denk ik. En na vanochtend toen dat gebeurde heb ik een douche genomen met ongelooflijke harde straal die me nog even extra door elkaar schudde, afgedroogd, heerlijk hard christina aguilera gedraaid met r arrogante schreeuwliedjes waarmee je zo lekker bij mee kan bleren daarna voor mtv (nog iets wat ik nooit deed, zelf de tv aanzetten) nagels gelakt en wat gegeten, daarna alweer bijna te laat de deur uitstruikelend met een plak kaas in mn mond waarvan ik van de vrouw die langsliep begreep hoe dat er uit moet hebben gezien. In de bus stappen, deze chauffeur wou weer niet dat ik de kaart liet zien, echt jongens (en vooral enge vrouwen), zou een stuk handiger zijn als julie daar gewoon 1 besluit over nemen Iedereen opgehaald, met Nemo’s juf anja een serieus gepsrek gehad over dan nemo weer nix had gegeten, met naschoolse opvang juf van moana een leuk gesprek gehad, over moana’s irritante vooral ennehm toen richting huis in een bus waar je abrupt in wegsmolt zo heet, ik kreeg al ruzie met romeo over of ie zn broek wel of niet uit mocht doen. Dr is vanaf het station in Mxc3xa4rsta, altijd in dezelfde bus als wij, een jonge vrouw met haar kleine meisje. Ze heeft ook altijd de kinderwagen bij zich dus we moetn wel naast elkaar staan altijd. De 2e keer dat ik haar zag lachte ik al van heej herkenning, maar ze negeerde dat doodleuk. Zo typisch zweeds.. daar word ik hier best gek van af en toe. De 3e dag deed ik dat uit automatisme toch nog eenkeer en lachte ze terug. Zo is dat een tijdje doorgegaan tot we nu inmiddels entoushiast hej tegen elkaar zeggen en even een paar zinnetjes uitwisselen, waarna het leuk en gezellig was maar helaas niet kan worden voortgezet door een gillende nemo of een pestende romeo. Verder was er nog iets heel grappigs met mn directe buurjongens hahaha die ontdekte blijkbaar na 3 weken al dat ik hier ook woon nu. Volgende keer meer daarover, ga nu alls zooi innemen en vernevelen en de mariefrisdrank die toch wel ziekenhuisachtig smaakt nu ik m zo een paar dagen heb. En oja, die jongen, broer van vriendin hannah van moana, die heet (je spreekt te uit als) poentus isset niet geweldig… nee he dikke kus

4 Comments

 • Reply
  je moehoeder
  19/09/2005 at 11:55 pm

  Ha Die Saar!
  Goed te horen dat je zomaar jezelf ontmoet! En nu Groot Nieuws: ik heb zojuist een Ticket geregeld – je gaat ook je zus weer tegenkomen – 22 oktober komt ze je kant op!
  Hee liefmeis, houd goed daar met iedereen om je heen, alle poentussen en floentussen en serieuze Zweden – heel veel liefs en tot gauw spreeks / schrijfs weer, kuzzzzz mam

 • Reply
  Bowe
  20/09/2005 at 12:15 am

  Ik ben niet jaloers dat jou log meer bezoekers trekt als dat van mij !!! Ja!! Ik vind het heel leuk dat er zoveel mensen van jou maffe verhaaltjes meegenieten :) En bovendien zijn de helft van jou pageviews toch van mij omdat ik een browser neurose heb en elke dag mijn favorieten 20x naloop als ik me verveel.. zelfs als ik weet dat er niets nieuws kan staan ram ik nog op die favorieten knoppen :P Maar goed.. lekker slapen nu en tot morgen vast wel weer.. bitch 8)

  Knuffel

 • Reply
  Marjolen
  20/09/2005 at 11:42 am

  Haha Bowe, dat heb ik nou ook. Volgens mij kijk ik alles ook minstens 10x per dag :) Maar Saar kan trouwens wel zien of jij dat 20 keer bent geweest of iemand anders hxc3xa8 ;)
  Wat goed om te horen dat de oude jij weer terug is Sarah. Ik hoop dat het zo blijft, want dat betekent denk ik wel dat je het steeds meer naar je zin krijgt daar.
  Liefs, dikke kus

 • Reply
  G. Een JAloezxc3xafe
  20/09/2005 at 12:22 pm

  32 32 32!! I’m so close behind you I can smell your fear..

 • Leave a Reply