Uncategorized

veel liefs voor daar

Zo een vreselijk lief mooi meisje, nu weg door CF, een dag na haar 20e verjaardag. Als er iemand is die gewoon niet hoorde dood te gaan was het Lisa wel (nee, niet mijn zusje lisa, die leeft gewoon nog). Misschien is het wel fijner voor haar, na zo veel te lang zo ziek te zijn geweest, maar het lijkt zo enorm oneerlijk.
Het gewoonlijke ‘stil word ik er van’? Nee; huilen moet ik ervan.

5 Comments

 • Reply
  jo2see
  13/08/2008 at 2:59 pm

  Heel verstandig om die bult naar de wasserette te brengen :)

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  13/08/2008 at 5:26 pm

  Ik ben toch wel blij dat ik mijn eigen wasmachine heb :) Veel plezier met wassen.

 • Reply
  Anonymous
  14/08/2008 at 10:25 pm

  Ik moest er ook van huilen en ben direct, na jarenlange twijfel, donor geworden! Het is zo niet fair dat zo iemand dood is. Ik kende haar niet echt, maar las wel altijd haar log en ze had echt iets bijzonders.
  Het leven is vaak zo niet eerlijk en zo hard! Ben nog steeds van slag door haar dood!

 • Reply
  Bowe
  15/08/2008 at 12:19 am

  Yep.. dat had ik nou ook.. Echt ontzettend kut weer.. bovenstaande reactie is trouwens van Itty, ik dacht ik help even..

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  16/08/2008 at 5:34 pm

  Jeetje, dat is heel heftig.

 • Leave a Reply