Uncategorized

Verf op mijn tenen

Met zekere zekerheid kan ik zeggen dat ik nog nooit in mijn leven zoveel schroefjes, verf, auto-onderdelen, boren, kwasten, mannen met bier en slechte grappen, maak-roest-vrij-spul, ijzergaasjes, schroevendraaiers, rubber-kastjes-omlijn-spul, etc. etc. achter elkaar aan om me heen heb gehad. Onze campervan is heus waar gepimped en heeft nu donkergrijze kastjes(enzo)-buitenkanten met licht(er)blauwe deurtjes, ook het koelkastje heeft die kleur nu. Geen roest meer te vinden in de meest nutteloze plekjes waar volgens mij best roest mag zijn maar vriendlief is wat meer gedreven in wat er veranderd slash verbeterd moet worden in het busje dan ikzelf. Ik heb me er aan over gegeven en doe braaf al het saaie traditioneel mannen-werk in de 40 graden warme dagen wat me opgedragen wordt.
Daarnaast was er ooit de belofte gemaakt dat Shane een nieuwe veranda zou maken voor zijn ouders achter het huis aangezien die redelijk gammel was na 10 trouwe jaren en dat is waarheid geworden halverwege vorige week. Eerst de sloop, toen de ontdekking dat alles rot was en er nog veel meer gesloopt moest worden en er dus helemaal absoluut niets meer van de veranda over was, toen de samenwerking met broerlief van vriendlief en vriendlief zelf; het zit in de familie om te over-stressen over niet zo belangrijke dingen, zoals schroeven voor een veranda en nieuw extra hout bestellen enzovoorts, dus van die discussies heb ik verstandig afstand genomen en wat foto-shoots geregeld in Melbourne – lang leve de internationale profielen-site! In het weekend de opnieuw geraamte-van-veranda-opricht-actie met de gebroeders waarbij ik zaterdag de hele dag heb geholpen, en zondag dus in Melbourne was. Tussendoor is de campervan natuurlijk niet met rust gelaten trouwens!
Dit klinkt misschien alsof ik de balen van alles hierboven geschreven heb, maar ik kon onmogelijk niets op mijn log schrijven over al het gedoe wat hier gaande is haha dus dat was mijn geraas daarover. En naast de stress, hitte en uitgeputheid is alles nog steeds erg leuk, leerzaam, inspirerend en grensverleggend en bovendien vol met heel veel liefde ;)

Ik heb ondertussen twee fotoshoots gehad in dit land ver ver weg. 1 daarvan was als een test voor de mensen waar ik eerder over heb geschreven, het beginnend kledingmerk eind februari. Om te fotograaf te ontmoeten en de kleding van eerdere seizoenen door te passen om te zien of het allemaal een beetje zat. Gelukkig was het een heel leuke dag, zat alles redelijk tot goed en was iedereen tevreden. Het zijn heel leuke mensen, helemaal niet zo formeel en stupid als sommige mensen met dat soort werk, meer als iemand waarmee je gewoon aan het chillen bent en ondertussen trouwens even shoot. Shane was trouwens mee die dag dus het was de eerste keer dat ie me ‘aan het werk’ zag en ook kon hij zo natuurlijk de anderen ontmoeten, wat het allebei eigenlijk nog veel leuker maakte. De andere shoot was gewoon voor fun en hopelijk bruikbare foto’s voor mn portfolio. Interessante mensen, in het begin heel beleefd en later gewoon heel erg leuk. Ze waren van Indonesie en het was een stel wat verloofd was; hij de fotograaf en zij de styliste. Haar moeder was net op bezoek vanuit Indonesie en vond het absoluut geweldig om in de shoot betrokken te zijn. Ik mocht aan het eind van de dag ook absoluut niet weg zonder eerst van hun nationale noodles gegeten te hebben, met verse mango en koffie (on request). Aan het eind van de shoot wilden beide dames samen met mij op de foto en ze waren, zolang ik mijn hakken nog aanhad, vrijwel letterlijk de helft van mijn lengte! Wat alles natuurlijk alleen maar nog spectaculairder maakte voor de moeder :p
Van de eerste shoot heb ik al een paar foto’s,(er was heel erg harde wind en felle zon!!) tadaah?  ;
Img_3635
Img_3626
Img_3651
Img_3662   

Morgen weer naar Melbourne, ‘s morgens vroeg met de bus in mn eentje (nouja, mijn ipod gaat ook mee) om met een Russische vrouw te shooten die sinds een tijdje na veel reizen hier is belandt (jezus ik weet echt nooit meer wanneer ik een d, t, of dt moet gebruiken). Dan komt Shane later die dag met het busje naar de stad en blijven we tot het weekend daar. In het weekend zelf is het plan om de veranda te finishen.
Je hoort er vast nog wel meer over ;D Liefs!

8 Comments

 • Reply
  Marcel
  30/12/2008 at 4:14 pm

  Oew, kun je niet in die tien uur alvast laten weten of 2009 een beetje leuk is? Dan weet ik een beetje waar ik naar moet uitkijken.

  In elk geval: een fijne jaarwisseling! Groetjes,

  Marcel

 • Reply
  John
  31/12/2008 at 2:57 pm

  Als ik het goed heb is bij jou nu het nieuwe jaar dus al begonnen. Ik wens jullie dus bij deze een heel gelukkig en gezond 2009! Wij zitten hier nog ruim negen uur met het oude jaar opgescheept.
  Je hebt het daar dus prima naar je zin gelukkig, op die insecten en muggen na dan. Hopelijk heeft die apotheek iets voor je want die muggebulten lijken me niet echt fijn inderdaad.
  En dat het hondje verliefd op je is… wie zou er nu niet verliefd op je kunnen worden :-).
  Nogmaals een heel goed 2009 toegewenst!!

  Groetjes,
  John.

 • Reply
  lieswijf
  01/01/2009 at 6:47 pm

  hay sexy :D happy new year! Heb je mn smsje (van mams telefoon) nog gekregen? Hoop t wel want t was heel lief!
  Ik word altijd zo blij als ik een logje van je lees met foto’s dr bij :) En die spinnen O MIJN GOD

 • Reply
  itty
  03/01/2009 at 10:30 am

  Lieve saartje,
  ik wens jou en shane alle geluk van de wereld in 2009!
  helaas kunnen we onze nieuwjaarskaart niet ff opsturen maar hij is als volgt:
  een kaartje met daarop de tekst:
  Leven is doorgeven! met daaraan met paperclip de sticker Ik ben donorgeregistreerd EN JIJ? achterop:
  wij wensen jullie een levendig 2009
  Gerard Itty Bowe en Kaj
  dikke kus van ons allemaal

 • Reply
  Tamara
  13/01/2009 at 11:18 pm

  Je ziet er goed uit meis:) Doet je goed, dat australie land:)

  xxx Tamara

 • Reply
  lisa
  15/01/2009 at 11:35 pm

  you sexyness

 • Reply
  Fred
  22/01/2009 at 12:15 am

  Hoi Saar,

  leuk die foto’s. Ben wel benieuwd naar een foto van die 2 halflange dames!

  Veel plezier daar en tot horen!

  Fred

 • Reply
  Anonymous
  29/01/2009 at 9:21 pm

  Als je in Australixc3xab bent, probeer maar http://www.wickedweasel.com

 • Leave a Reply