Huis & Tuin Zweden

Verhuisd naar Märsta

Verhuisd naar Märsta
Wat waren ook al weer de 3 meest stressvolle gebeurtenissen? Zat verhuizen daar niet ook bij?? Ik geloof ze! Ook al hebben we niet de inhoud van een enorm groot huis hoeven te verhuizen, het was echt zo uitputtend.. Vrijdagavond na vriendliefs werk en voor mij een hele dag inpakken begonnen we, met vit’s vader die hielp, en om 3 uur ‘s nachts was alles in ons nieuwe flatje. Eerst dachten we dat we die avond slechts een deel zouden doen, maar het werd toch alles in 1 keer.

De inpak actie

We hadden we nog niet gegeten dus besloten we (Ik in mn slobbertrui zonder make-up en vit in zn werk kleren) tussen alle uitgaans mensen bij de enige plek wat het dichtbijst komt van wat we in nl een snackbar noemen, wat eten te halen wat we hebben opgegeten in de auto en ons nieuwe keukentje.

Zo zag de slaapkamer eruit (jaa, zag. Nou staat het bed op zn pootjes en nog m aar 1 derde van de dozen..) (Want dr stonden een hoop dozen links van de foto die dus niet te zien zijn ja!) En de deur die je daar ziet is de deur van onze walk-in-closet! Ja iedereen mag weten dat ik blij ben daarmee :D

De volgende dag wou vriendlief om 8 uur al opstaan en gaan werken weer, (nieuw project, dus 7 dagen per week, 15 uur per dag..) Maar hij wou samen ontbijten en ik kwam echt mn bed niet uit, werd niet eens wakker door 5 keer opnieuw de wekker! Dus bleef hij ook liggen jeejj zijn we 2 uur later opgestaan, wat dingen uitgepakt, en naar Sigtuna om het oude appartement schoon te maken. We hebben daar zelfs nog een best goed gesprek gehad met de man die het ons huurde!! En ehh eerder lukte dat dus niet.. echt.. zo .. goed. Maar ik geloof nou de reden dat we eruit moeten wel. Dat voelt opzich wel lekkerder.

Dag huis!!

Waar we nu zitten is iets groter, das wel erg heerlijk. En nog iets: internet is echt supersterk hier (behalve wanneer ik het er over heb, dan valt het uit.. Zal er dus niet te veel over schrijven hier haha) en we hebben tv!!! yeey! met 14 zenders hiep hoi! Oja we hebben ook nog een groot balkon waar de zon een groot deel van de dag op schijnt, we zitten op de hoogste verdieping, de 5e. Lift en hoog dus :) Maar het went snel en het voelt voor ons allebei echt heel goed hier eigenlijk! De omgeving is natuurlijk erg anders hier. Centrum van Mxc3xa4rsta, dus veel meer mensen (wat ik heel eerlijk gezegd niet heel erg vind :p) en bussen en treinen heel dichtbij, winkels natuurlijk ook.

Ons nieuwe adres:

Sarah Smit
c/o Kanas
Vånortsringen 58
195 30 Märsta

En  ik heb net vandaag m’n bankpas opgestuurd gekregen!! Nou nog een baantje vinden om er wat mee te doen :p Maar toch, langzaam aan gebeurt er meer en meer. K ben ziek trouwens. Zaterdag had ik koorts en gisteravond had ik zo erge buikpijn dat ik letterlijk niet kon bewegen en alleen op bed onder m’n warme deken kon liggen, kon niet eens slapen om de pijn niet te voelen , gemeen! Dus ik ben vandaag maar niet naar school gegaan.. Misschien helpt een hoop slaap, warm, en eten wel gewoon. En tussendoor wat uitpakken en huiswerk maken :) Dikke kus!

6 Comments

 • Reply
  lisa
  27/09/2006 at 12:43 pm

  Whahahah dat van die droom! Nou t is echt niet normaal hoe vaak ik de laatste tijd huilend wakker wordt, ik droom nog steeds dat Stoffel doet gaat door mijn schuld. =(…
  Maarja, ik ben dus zeker weten ziek geworden.. Vanavond naar concert van Phillip Glass (!!!!!) hoop dat ik niet een hoestaanval krijg ofzo (die heb ik namelijk regelmatird =P).
  Echt een superleuk stukje heb je geschreven, je zou bijna denken dat je ze mist =P.
  En jezus saar, kunnen we elkaar nog meer mis lopen op msn?! Jij hebt dit stukje een half uur geleden geschreven en dan kom ik online terwijl jij waarschijnlijk om 13:00 offline ging ofzo =(.
  kusje van je zusje.

 • Reply
  lisa
  27/09/2006 at 12:47 pm

  Ow en trouwens, ik moet een werkstuk voor biologie maken, ik ga het houden over CF, zometeen weet ik er meer over dan jij weet =D
  daaaag <3

 • Reply
  lisa
  02/10/2006 at 6:18 pm

  Dus het griep virus houdt ook van reizen =D. Helemaal naar zweden.. Ik heb er inderdaad minder last van dan eerst, hoop dat jij er niet een week voor hoef uit te rusten =P. Proefwerk bleek verzet te zijn, naar morgen dus heb nog wat extra tijd om te leren gelukkig. Ook bleek ik eerste twee uur geen periode te hebben =(! Maarja, dat ontdekte roos en ik pas toen we op school zaten.. Nouja.. nog wat biologie kunnen doen enzo.
  daaaag <3

 • Reply
  itty
  02/10/2006 at 10:18 pm

  hoi Sarah, als je nog een dagje thuis moet blijven dan raad ik je aan om de film ELLING te gaan kijken. Elling is een hartverwarmende feelgood movie, die in thuisland Noorwegen een reusachtige hit was en bovendien een Oscarnominatie in de wacht sleept. Een echte aanrader voor misschien wat abnormale mensen!

 • Reply
  Fred
  03/10/2006 at 10:03 pm

  Hoi Sarah,
  hoop dat het inmiddels weer beter met je gaat. Leuk dat je ons zo een beetje laat meeleven.
  Hou je haaks en tot horen!
  Fred

 • Reply
  lisa
  05/10/2006 at 1:06 pm

  Okee, ik zal je laten =)
  dag sarah.

 • Leave a Reply