Uncategorized

verliefd

Weer tijd en verhaal om te schrijven. Dit weekend is absoluut perfect geweest. Veel te perfect misschien want nou issie weer weg en ik niet blij en hij geloof ik ook niet. Hoe dan ook, de dagen dat hij er was is duidelijk geworden dat het niet door de ideale omstandigheden kwam van Kreta! Dat wist ik op Kreta ook wel,  maar na 3 maanden iemand niet zien die je in totaal 3 dagen wxc3xa9l hebt gezien begin je daar toch wel eens over te twijfelen. Maarem al snel bleek dat het meer dan goed zat dus :) We zijn veel in Amsterdam geweest (ik ben nog nooit zo een goede gids geweest!! We hebben echt xc3xa1lles gezien wat worth to see is! Ook goed voor mij herinburgering) en helaas regende het zaterdag echt de hele dag (vrijdagavond kwam Shane aan) maar we zijn alsnog de hele dag in het centrum geweest, veel gedaan en lang in een cafxc3xa9 gezeten om een verbazend diep en goed gesprek van uren lang te hebben gemengd met af en toe de panische slappe lach. Ook samen in totaal denk ik 3 kwartier naar een band midden op het Leidseplein staan luisteren, ze waren geweldig, het regende, mensen waren nat en snel, en toch kregen ze het voor elkaar om prachtige muziek te maken en veel mensen in de regen te laten dansen met insane grote smiles op hun hoofd. Ook ik stond daar intens gelukkig tegen mn Australixc3xabr aan blij te zijn, zelfde gold voor hem! Zondag scheen de zon wonderbaarlijk echt lekker en zijn we even in het Vondelpark gaan zitten (plus nog veel meer, maar daar is ongeveer de enigste plek voor een paar foto’s geweest!)

Cimg0444
Cimg0437

Zondag avond gingen we naar Schiphol want hij zou weer terug vliegen. We gingen inchecken bij zo een machine zelf, en kregen geen boardingpass, maar hadden alles gevolgd en dat ding zei dat alles goed was enz. Gingen wat eten bij het Panorama restaurant en daarna naar de douane en doei gezegd. Ze moesten met zn 2en kijken want hij had dus alleen een e-ticket, maar het was goed en hij kon door, had nog een half uur tot het boarden zou sluiten. 10 Minuten later belt ie me – ik heb mn vlucht gemist. Ze hadden het boarden eerder gexc3xabindigd omdat iedereen die ingechekt had er al was – blijkbaar heeft dat ding niet lief zn best voor ons gedaan! Of juist wel haha hoe je het bekijkt. Dus ik bleef wachten op Schiphol om te horen hoe het allemaal af ging lopen, en een half uur later belde Shane me, dat de eerst volgende vlucht die hij kon nemen de volgende middag om 2 uur was! Nou heel verhaal dr aan vast, maar we hebben dus nog een nacht en ochtend extra samen mogen hebben =) Dat was een erg leuke verassing want vond het (nog) erger dan ik had verwacht om hem weg te zien gaan. Vandaag moest ik wel gewoon werken dus om half 11 (ok ok dat was de planning. Eigenlijk zijn we weer hectisch als altijd het huis uitgerend om kwart voor 11 met de schoenen en jassen half aan) zijn we naar het winkelcentrum gelopen en uit elkaar gegaan bij het busstation. Bleh. Ik superhard gewerkt vandaag, had het terras in mn eentje wat wel lekker is want dan heb je je hele eigen systeem, maar dat betekend ook 7 uur lang rennen voor iedereen en daar word je best wel moe van! Maar mis mn australixc3xabr al te veel.. Het hele weekend zat natuurlijk vol leuke mooie grappige details, waar ik er steeds meer van herinner nou ik met Bowe praat, maar dat is een  beetje te veel om hier op te gaan schrijven en misschien ook niet zo interessant voor jou als dat ik het vind.

songtekst van Plain white T’s:
Hey there Delilah, What’s it like in New York City?
I’m a thousand miles away, But girl tonight you look so pretty,
Yes you do, Time Square can’t shine as bright as you, I swear it’s true.
Hey there Delilah, Don’t you worry about the distance,
I’m right there if you get lonely, Give this song another listen,
Close your eyes, Listen to my voice it’s my disguise, I’m by your side.

Oh it’s what you do to me, Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me, Oh it’s what you do to me, What you do to me.

Hey there Delilah, I know times are getting hard,
But just believe me girl some day, I’ll pay the bills with this guitar,
We’ll have it good, We’ll have the life we knew we would, My word is good.
Hey there Delilah, I’ve got so much left to say,
If every simple song I wrote to you, Would take your breath away,
I’d write it all, Even more in love with me you’d fall, We’d have it all.

Oh it’s what you do to me, Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me, Oh it’s what you do to me.

A thousand miles seems pretty far, But they’ve got planes, trains and cars,
I’d walk to you if I had no other way.
Our friends would all make fun of us, And we’ll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way,
Delilah I can promise you, That by the time that we get through,
The world will never ever be the same ….. And you’re to blame!

Hey there Delilah you be good, And don’t you miss me,
Two more years and you’ll be done with school, And I’ll be making history,
Like I do, You’ll know it’s all because of you,
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here’s to you, This one’s for you.

Oh it’s what you do to me, Oh it’s what you do to me,

7 Comments

 • Reply
  Cleo
  21/09/2007 at 11:32 pm

  Ik heb net je reactie bij “tegenstrijdige berichten” gelezen, en ik ben het hardstikke eens met je!, dus dan weet je dat =)

 • Reply
  Bowe
  24/09/2007 at 7:05 am

  zit je hier helemaal klaar om voor t eerst sinds eeuwigheid naar t ziekenhuis te gaan.. rijden er geen treinen omdat er een malloot voor de trein springt.. damn god wil me echt bij t ziekenhuis vandaan houden!

 • Reply
  Zaar
  25/09/2007 at 12:15 am

  NIET!!! Wahahah jezus hoe krijg je het voor elkaar =D

 • Reply
  ann
  02/10/2007 at 10:05 am

  schrijf is ff niet zodat ik d’r emo van word ;)
  jullie zijn lief samen!!
  klote voor je dat hij weer weg is en hoe saai is je normale leven dan opeens even he?
  dat liedje was al van mij !!! pikkerd! :|
  maar past beter bij jou en je australier nu he ja.
  ben blij voor je !! heeele dikke knuffel en ook om te troosten en dan ga ik nog even slapen want al 3 nachten immense koorts ..
  mis je :(
  hxc3xa5l ut dxc3xa4r !

 • Reply
  Fred
  02/10/2007 at 11:02 pm

  Hoi Saar,

  jammer dat ie weer weg is voor je!

  hoop dat je via het net een beetje goed contact kan houden!

  Hou je haaks, XX Fred

 • Reply
  Jannie
  05/10/2007 at 12:12 am

  Hmm nee hoor dat nummer was al voor mij!! :P

  Trouwens:
  “Wanneer je een hit hebt moet je verplicht op tour en natuurlijk slaan ze Nederland niet over. De band staat op zondag 3 februari 2008 in de nieuwe zaal van de Melkweg. Kaarten voor dit concert gaan weg voor xe2x82xac 15,00 + lidmaatschap vanaf woensdag 10 oktober 2007.”

 • Reply
  zaarzelf
  05/10/2007 at 11:28 am

  das wel leuk zeg!! Bedankt voor de info =) en ja van wie die is.. laten we zeggen voor iedereen op de wereld die het in hun kop heeft gehaald om iemand leuk te vinden ergens ver ver weg. Of een beetje ver weg.

 • Leave a Reply