Uncategorized

Victoria Island

Goedenavond lezertjes, nu 11 uur savonds hier, we zijn vandaag (martie vit en ik) naar Victoria Island geweest. De ferry van 12 uur en dan naar victoria stad, echt amazing mooi en geweldig en lief en druk genoeg maar niet gek makend en oh echt we willen niet meer weg. We hebben na het vinden van een parkeerplek, geluncht in een plek waar martie vaker komt, daarna bleef zij nog even zitten en zijn vit en ik zelf rond gaan lopen, na 3 uur weer terug bij de auto afgesproken. We hebben echt een prachtige dag gehad, alles ervan. De ferry van 7 uur terug naar Salt Spring Island, even gekeken wat de buit van de tegengekomen winkeltjes was, gegeten en nou zitten we nog te praten, rob vit martie en ik. naja nu ff nie, denk dat ik nou ook maar naar bed ga, vreemd genoeg ben ik hier eerder moe dan vriendlief, terwijl we normaal van een klein wonder kunnen spreken, elke avond tot nu toe ben ik eerder gesneuveld dan hij :) kben echt hartstikke blij dat hij het net zo sprookjes vind als ik hier. Morgen blijven we nog een dagje hier en de dag daarna gaan we ‘verhuizen’ waar naartoe is nog niet helemaal zeker, zo veel te doen!!! zo veel mensen te zien!!!

Veel liefs, slaap lekker ;) 2 uur smiddags bij jullie, right? Nogmaals, we hebben erg veel mooie, interessante en gekke fotos gemaakt, als ik bij vit terug ben thuis (neeeh als ik bij ONS HUIS weer ben :D) (jahaaa saartje woont nu officieel samen met haar relatie) (op leeftijd van net 18… wie had dat precies verwacht?? :D ) dan zet ik de foto’s hier op. Ze zijn geweldig :) Net als alles hier. kus!

6 Comments

 • Reply
  liefliesje83
  28/06/2006 at 8:55 pm

  Heej saar :D Bijna geen au pair meer!!
  Even een vraagje: WAAROM BEN JE GVD NOOIT ONLINE?!?!?!?!
  kusje van je zusje :)

 • Reply
  Saarstillhatingweblog
  29/06/2006 at 10:32 am

  Heej lies :D bijna geen au pair meer!
  Even een antwoord: OMDAT IK GVD GEEN TIJD/INTERNET HEB!?!?!?!?!?!
  kus van je zus :)

 • Reply
  lisa
  01/07/2006 at 11:27 am

  Saaaaar!!! MORGEN GA JE NAAR CANADA!!!!!!! (ik ga geen smiley’s typen want die doen t toch niet -_-‘ )
  Ik was zojuist met pap gaan voetballen en toen kriebelde er iets in mn nek dus ik sla t weg, de hommel (of iets dergelijks) viel in mn shirtje, ik wordt HELEMAAL gek, ren in de ronte terwijl ik bijna mn shirt wou uittrekken. Hij had me gestoken, ik dacht dat ie al lang weg was, totdat ik een bobbeltje in mn strakke mouwtje voelde HAHAHAHA ik spaste in de ronte, uiteindelijk heb ik drie steken gekregen, nu doet t geen pijn meer maar weet je hoe erg ik schrok whahah :P (ow doe ik toch een smiley..)
  Heeeeeel veel plezier in Canada met je onze familie, doe iedereen 150 groetjes van mij, minstens, en veel plezier met Vitalijus want die ga je ook daarna superlang niet zien… :(..
  kusje van je zusje :)
  Sorry voor t lange stukje :P. Ow smiley..

 • Reply
  Marjolein
  05/07/2006 at 11:09 am

  Heyhey! Wat leuk om nu je verhalen uit Canada te lezen :) Vrienden van ons hebben een jaar op Victoria Island gewoond, zij zeggen ook al dat het daar zo mooi is :) Misschien moet ik tohc ook maar een keer op vakantie naar Canada haha.

  Heeeel veel plezier nog!

  Liefs

 • Reply
  Marjolein
  05/07/2006 at 2:56 pm

  Onee! haha, het was Vancouver Island, kan ook nog :-) Nogmaals heel veel plezier nog daar! xxx

 • Reply
  mamma
  05/07/2006 at 11:16 pm

  Mijn allerliefste Woezewaar!!
  Wat allerheerlijkst en bovendien allereerlijkst en rechtvaardigst dat jullie het zo zalig hebben – zo hard voor gevochten en doorgezet – en nu zo zalig genieten…. Ik leef en lees met jullie mee, loop in gedachten mee over het eiland, door het centrum en mee naar Victoria… geef alle lieve groeten en knuffels aan iedereen, en vooral ook aan je liefste – wat super dat hij het ook zo fijn vindt daar.
  Liefs van je mammaatje, hou van jou!

 • Leave a Reply