Uncategorized

Vliegen (over A'dam, (nog) niet de wereld)

Het blijkt wel dat het bloggen er een beetje bij in schiet zo he? Maar nu ben ik er weer even goed voor gaan zitten dus here you go! Ten eerste; mijn visum komt maar niet en komt maar niet en we hebben gisternacht gebeld naar Australixc3xab, naar die mensen die daar wat van af moeten weten, en daar kregen we te horen dat we er van uit moesten gaan dat de tijd tussen dat Duitsland het naar hun stuurt, en dat het aankomt, 2 weken duurt. Duitsland heeft het 20 Oktober opgestuurd dus dan zou het morgen aankomen. Dan duurt het vervolgens nog een week, of meerdere, voordat ze besluiten of het ja of nee wordt. Dat is namelijk best moeilijk *zucht*. De originele vlucht staat gepland voor komende donderdag maar dat gaat zeer waarschijnlijk niet lukken. Shane en ik hebben het heel leuk samen maar hij gaat waarschijnlijk xc3xb3f wel vast donderdag vliegen, xc3xb3f ergens in Europa kijken of er nog wat te werken valt, want anders wordt het wel heel lang een niets-te-doene-tijd. En ik ga natuurlijk gewoon nog heel vaak leuke dingen doen met iedereen hier in dat geval :p !

Dan over naar het doei-zeg-taart-eet feestje van afgelopen donderdag; was erg gezellig met veel mensen! Heb helaas niet met iedereen even veel kunnen praten maar ik geloof dat iedereen het wel leuk vond. Ik vind het ook erg sportief van iedereen die zei dat hij/zij mijn brownie-soep lekker vond (mijn zelf gemaakte brownie was, em, natxc3xbaxc3xbarlijk zo bedoeld, maar de meeste mensen zijn gewoon harde brownie gewend en die was er niet). De appeltaart was wel (ik bedoel, ook) goed gelukt en moeders had haar bekende heerlijke moorkoppen gemaakt en ook hadden we last minute toch maar een kratje bier gehaald voor het jongere mannelijke volk dus niets kon er meer fout gaan!

Ik moest geloof ik foto’s en filmpjes neerzetten van ons 2 samen hier? Die ik nu op mijn pc heb staan was van toen we op de Dam terecht kwamen na een dag heerlijk Amsterdam hangen met een vriendin, en besloten om eens even in wat attracties te stappen. De eerste zag er het geweldigst uit vonden we,
Cimg3288
Cimg3302 
tot we er in zaten en opeens weer beseften wat een hoogtevrees we toch allebei wel hebben. De eerste halve minuut was vooral heel stil en slikkend, daarna begonnen we maar te zoenen met ogen dicht voor de afleiding en daarna toch maar kijken en hard schreeuwen. En filmpje maken.

Ik weet zxc3xa9ker dat ik heel wat ben vergeten op te schrijven maar dichtbijeliefde is alweer een tijdje terug van zn hardloopsessie en dan gaat mijn aandacht automatisch wat meer naar hem dan naar mijn log, ja ja erg, mijn log heb ik al langer enzovoorts, maar dat ik nu dingen vergeet is alleen maar meer reden om sneller weer te schrijven.

KOESJ VAN SAAR

7 Comments

 • Reply
  Judith
  25/10/2008 at 9:20 am

  Misschien omdat je rechtshanding bent? Bij mij is dat ook zo namelijk…

  Succes met de rijlessen en ik begin alvast te duimen voor 3 november ;).

  Liefs, Judith

 • Reply
  lieswijf
  25/10/2008 at 1:52 pm

  je moet foto’s posten yo! Daar wordt iedereen altijd heel gelukkig van, foto’s van jou en shane als jullie eindelijk weer is bij elkaar zijn ! Sjonge.. dat je dat niet zelf kan bedenken
  kus

 • Reply
  Bowe
  25/10/2008 at 2:45 pm

  Ik had niet verwacht dit ooit nog te zeggen maar ik denk dat Liesje een punt heeft.. woow.. dat is echt raar om te typen.. *loopt verward de kamer uit en gaat in feutushouding in de gangkast liggen*

 • Reply
  Prinsesje
  25/10/2008 at 3:09 pm

  Waarom ben je overgestapt naar een nieuwe rijsschool? Hopelijk haal je hem nu echt maar ik denk dat dat wel gaat lukken :) een BMW is niet verkeerd!

 • Reply
  Martine
  26/10/2008 at 8:45 pm

  Privjet! Wat een leuke letters van jou op mijn logje – dank je wel. Dat nagelprobleem heb ik ook, terwijl ik niet rechtshandig ben (ambidexter) dus daar kan het niet aan liggen, dan…? Suc6 met afrijden, spannend, ik hoop dat je je steeds zekerder gaat voelen in je auto en dan begin november je hand niet meer omdraait voor ‘t afrijden incl. manouvres :D . GEWELDIG dat je ‘down under’ gaat… heel veel plezier, alvast! En ja, ik mis Stockholm ook in de herfst… en weet je wat ik ook mis? Petersburg in de winter. Snik!

 • Reply
  Tamara
  28/10/2008 at 10:04 am

  Duus voor dat geld niet alleen fijnere rijschool, maar ook nog een BMW. Ik zou er niet om malen;)

  Hoop dat je je rijbewijs haalt de 3e. Ik duim voor je!

  liefs Tamara

 • Reply
  Tamara
  03/11/2008 at 4:58 pm

  Woeee het grote draaischommelding:D Die stond ook in kermis in Bathmen (heb ik gehoord) Ik baal dat ik er niet in ben geweest!! Super tof!

  xxx Tamara

 • Leave a Reply