Plogs & Vlogs

VLOG: logeren en update CFcommunity

vlog logeren CFcommunity

Twee weken geleden hadden we onze eerste logee in het nieuwe huis! De logeerkamer was nog niet af (die primeur geven we volgende week weg aan zusje + vriendin) dus de arme jongen moest nog op de bank. Maar gelukkig zegt ‘ie dat die daar ook altijd als een blok op in slaap valt.

Vriendlief komt natuurlijk ook even voorbij, maar met ‘even’ is dan ook wel alles gezegd. Druk, druk, druk, enzo. Wel is Het Beest oververtegenwoordigd in deze vlog, en volgens mij vinden jullie dat sowieso veel leuker. Geef maar gewoon toe; you luvvv the beast!

En last but not least hebben we het ook weer eens over CFcommunity. Je weet wel, die online community waar we al eeuwig mee bezig zijn. Soms wat meer en soms wat minder. We zijn nu heel dichtbij het lanceren van de website en hopelijk kan dat snel echt gebeuren. Als je ons daarbij wilt helpen, of je kent iemand waarvan je denkt dat die dat leuk vindt, stuur dan vooral een berichtje! Naar mij zelf via mijn blog, of naar CFcommunity via de Facebook pagina. En als je niet weet waar ik het in hemelsnaam over heb, dan heb je een extra goede reden om naar deze vlog te kijken ;)

VLOG: logeren & CFcommunity

No Comments

Leave a Reply