Plogs & Vlogs Portugal

VLOG: zes dagen in Lissabon

Vlog over LISSABON

Gister hebben Vriend en ik vliegtickets geboekt naar Malaga om daar eind deze maand een weekje door te brengen (hoera!), en dus leek het me niet meer dan gepast om nu de vorige vakantie hier eindelijk af te ronden. Ik had net na terugkomst al een teaser filmpje geplaatst op dit blog’s Facebook Pagina geplaatst, en nu heb ik ook de echte vlog over Lissabon af! Het filmpje leek even zes uur lang te gaan worden maar ik heb genoeg darlings kunnen killen om hem slechts net over de 15 minuten te houden. Poeh.

In deze vlog over Lissabon heb ik voor het eerst ook de namen van alle plekken waar we zijn geweest erbij geplaatst, dat was een goed bruikbare tip van olijk reisgenootje Kirsten. Als er dus toevallig een vliegticket met Lissabon als bestemming in je inbox ligt te branden (niemand doet meer aan papieren tickets, toch?) dan heb je hopelijk wat aan deze tips! Heb je dat vliegticket nog niet, dan kan ik je ten zeerste aanraden die nu alsnog te kopen. Het is zo een ontzettend leuke stad! See for yourself:

Vlog over Lissabon

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  07/06/2017 at 9:51 pm

  Oh Lissabon, dat is zo’n heerlijke stad! En ook zo ontzettend mooi, ik wil daar echt weer terug heen. Mijn vriend wilde dit jaar helaas niet, maar nu gaan we naar Macedonië. Ook geweldig! Malou x

  • Reply
   Sarah Smit
   24/06/2017 at 9:23 am

   Hah, het dilemma van terug gaan naar de prachtige plekken die je kent, en het blijven ontdekken! Een lastig luxe probleem :D Het lijkt me ook geweldig om nog eens een roadtrip in Portugal te maken, volgens mij is er zoveel moois om Lissabon heen nog. Heel veel plezier in Macedonië (moet ik òòk nog heen, aaaaah)! Xx

 • Reply
  Tinke
  08/06/2017 at 10:31 pm

  Wat een heerlijk filmpje.. Ik was even op vakantie!! :) Saar ik hou van je! <3

  • Reply
   Sarah Smit
   24/06/2017 at 9:24 am

   Ik ook van jou liefste Tinke!! Blij dat je even mee was naar Lissabon zo ^_^ Kus!

  Leave a Reply