Uncategorized

volle drukte

Eindelijk mijn hoeslaken verschoond. Hij stonk maar zat alsnog een paar dagen onnodig langer om mijn matras omdat ie ergens in de stank-achtigheid ook nog een beetje rook naar mijn weer verwegge-liefde hihi. Shane is donderdag naar Australixc3xab gevlogen en ik heb nog steeds niets gehoord van mijn visum. Ik mis hem echt al heel erg en hij mij geloof ik ook! Opzich positief nieuws aangezien we net voor het langste ooit achter elkaar samen zijn geweest.
Ik weet trouwens weer wat ik vorige keer vergeten was hier neer te zetten – de situatie waarin wij woonden! Eerst een foto van mijn (niet meer) eigen kamer tijdens het inpakken van mijn spullen met al Shane’s spullen er tussen in;
Cimg3308
Bij moeders thuis konden we gebruik maken van mijn oude kamertje waar ondertussen een extra boekenkast instaat, wat oude LP’s en nog steeds mijn oude grote kledingkast, nu met al onze shit er nog bij – het paste best!;
Cimg3310

Heel erg bedankt voor alle reacties op mijn rijbewijshaallogje. Heel leuk en lief! Ik heb maar geen spoed aanvraag meer gedaan aangezien ik hier toch nog ‘vastzit’ en dat toch weer het dubbele bedrag zou zijn bij het gemeente tehuis, dus ik kan hem komende maandag ophalen. Moeders heeft gezegd dat ik wel eens met haar ernaast in haar auto mag rijden, als ik bijv. medicijnen bij de apotheek in Diemen moet ophalen, dus dat is wel sehr fat.

Woensdag ben ik de hele dag in Hoofddorp geweest in het hoofdgebouw van L’oreal voor een shoot voor L’oreal Professionel; een nieuwe styling lijn. Erg leuk en heb er onverwachts ook een ander meisje ontmoet wat bij dezelfde agency zitals ik; zij reist heel wat af via hun, dus dat was gaaf! We waren met 7 modellen in totaal van allerlei agency’s en was allemaal heel leuk. Interessante huge kapsels die gemaakt werden door het grote aantal aanwezige mensen voor alle style-teams, make up verzorgd door Lancome en geshoot door fotograaf Govert de Roos. Het eindresultaat heb ik nog niet maar die zet ik hier ook op als ik ze binnen krijg :)
Cimg3325
Cimg3326
Cimg3328
Cimg3332
Het enige stomme is dat 1 van de mensen die mijn kapsel deden, mijn voorhoofd een beetje heeft verbrand me de stijltang toen ze bezig was met mn nep pony, dus nu loop ik rond met een duidelijk brandplekje! Maar hij doet gelukkig geen pijn meer en ik ben entoushiast goed spul aan het smeren zodat er geen litteken achterblijft :p

Donderdag was dus Shane wegbrengen en daarna met moeders naar Amstelveen winkelcentrum gegaan. De bedoeling was eigenlijk naar Amsterdam te gaan maar het energielevel van both of us was niet optimaal dus dan was dit natuurlijk een goed alternatief. Was gezellig en ook leuke dingen gekocht – had ik al zo lang niet meer gedaan, maar na al het geld uit geven aan rij-gedoe, had ik nu nog wat over en mocht ik van mezelf best even wat leuks kopen hihi.
Vrijdag ochtend was ik model voor een klein showtje op de AMFI voor een studente. Was ook leuk, altijd aardige mensen en herkende nog 2 van een eerdere shoot. Heb een crappy telefoon foto van mijn outfit, betere komen later, wederom :)   
Fotos0009

Vandaag weer vroeg opgestaan omdat lieve Bowe weer terug naar Nederland is gevlogen nadat hij een maand op Curacao heeft gewoond. We (veel vrienden van hem en zn broers en ik) hadden het plan om hem met zn allen op te wachten op schiphol maar er was veel verwarring over wanneer zijn vlucht nou zou landen. Uiteindelijk bleek dat 08.30 te zijn dus ik meteen naar schiphol toen Itty me belde. Daar zitten wachten op de rest en de welkomsthal goed in de gaten gehouden.. Toen Bowe’s broer met vriendin kwam stond ik op om hoi te zeggen enzo, keek even achter me en komt Bow opeens vanuit de starbucks lopen! Ja plan mislukt haha, zijn vlucht bleek al een uur eerder geland te zijn. Heel raar want de enige vlucht uit Curacao stond op alle schermen op de tijd die wij in ons hoofd hadden. Maar goed, uiteindelijk iedereen verzameld en wat gedronken, erg leuk om iedereen (en vooral bow natuurlijk) weer te zien ook al was het snel. Nu op naar zn volgende avontuur ;)
Verder doe ik deze dag niet zoveel. Alhoewel ik dus wel mijn bed heb verschoond en ook alle rotzooi uit mn kamer heb gehaald en weggegooid. Ik ben gewoon zo freaking moe!!
Ik heb nu wel weer veel meer tijd om te bloggen ;) dus tot snel xx

2 Comments

 • Reply
  Tamara
  03/11/2008 at 4:58 pm

  Woeee het grote draaischommelding:D Die stond ook in kermis in Bathmen (heb ik gehoord) Ik baal dat ik er niet in ben geweest!! Super tof!

  xxx Tamara

 • Reply
  Prinsesje
  08/11/2008 at 9:42 pm

  Hopelijk krijg je snel je visum.

 • Leave a Reply