Uncategorized

voorbereiden ofzo?

Als ik woensdag vlieg ben ik hier nog maar 1 hele dag!!?!?! Dat besef komt nu net een beetje binnen. Goh gaaf hoor ;D Maar dat zet je wel aan het denken.. Wat moet ik in godsnaam allemaal nog doen? I dunno exactly maar ik denk dat het handig is als ik nog een internationaal geboorte akte ophaal. Je weet maar nooit wie dat wil zien voor handige dingen. En ik heb de tandarts gebeld waar ik morgen om 11.15 terecht kan want mijn kies begon natuurlijk een dag voor mn visum er was pijn te doen. En soms die daaronder. En soms geen. En dan weer wel. Dus dat verhaal heb ik ook aan de tandarts verteld en die zei toen heel lief dat ik gewoon maar langs moest komen en dat ze eens goed zouden kijken en dat ik dan woensdag kan vliegen. Ik hoop het! Maar vrijdag zou ook ok zijn. Ik weet vannacht wanneer het wordt want het is geboekt via een australische maatschappij en daar is het nu, um , ondertussen ‘s ochtens, ha, werktijd al zie ik. Ow ik hoop zo dat ik geen vulling moet en dat ze niet hoeven te boren :s Maar dat is misschien gewoon sweet hope.

Ik heb gister mijn medicijnen koffer gemaakt, morgen nog de laatste restjes van de apotheek ophalen en erbij proppen. Het is een soort trolley en ik hou hem ook bij me in het vliegtuig, wat de vliegmaatschappij er ook van vindt. Het is een koffertje met enorm drukke print in enorm felle kleuren dus ik hoop maar dat de douane er daarom niet meer ‘highe’ gedachtes achter zoekt hihi, ach erger dan vorige keer dat ik in Australixc3xab aankwam zal het niet zijn ;) Verder heb ik ook maar eens goed mijn Australixc3xab gids bestudeerd. Dat had ik nauwelijks nog gedaan; nog zoiets wat altijd overal last minute gebeurt. Maar dan is het leuker want hoef je niet alles te onthouden wat je nog wilt doen maar kun je het meteen doen. Ook een leuke bezigheid in het vliegtuig – dan weet je weer waarom je 22 uur op je houten kont zit tussen veel mensen in. Goh daar had ik nog een droom over; bij het inchecken vroeg ze of ik bij het raam wou zitten of bij het gangpad en ik begon enorm te panieken, denkend dat ik bij het raam nog de meeste kans op slaap zou hebben maar er dan niet uitkon zonder andere mensen lastig te vallen en ik toch echt heel vaak heen en weer wou lopen en stel je voor dat ik in het midden van iedereen zou zitten dan zou ik geen van alle voordelen hebben en en enz. Waarschijnlijk zal ik er wat rustiger onder zijn als ik er eenmaal echt sta ;p

Vandaag Annalie even gezien op Schiphol. Dat is voor ons de ideale ontmoetingsplek aangezien zij daar veel komt voor school/training en het ook nog eens ongeveer precies op de helft van de busreistijd van onze woonplekjes inligt.
Verder heb ik geen idee wat er nog meer te vertellen valt dus zal ik je niet langer vervelen met nutteloze stukjes. Dikke koesj!

5 Comments

 • Reply
  Veronica
  21/11/2008 at 11:11 am

  Wat een mooie fotos van een mooi mens.
  Schitterend.
  Liefs, Veronica

 • Reply
  saar
  22/11/2008 at 3:29 am

  Dankjewel lieve Veronica :)

 • Reply
  itty
  22/11/2008 at 9:53 am

  als zwart/witje vind ik jou op je mooist!
  stuur een foto naar de australische ambassade, moet je zien hoe snel je je visum krijgt!!!!

 • Reply
  Fred
  28/11/2008 at 8:44 pm

  Hoi Saar,

  hoe is t met je? Wachten lijkt me echt heel vervelend!!
  Hou je haaks en de groeten

  XX Fred

 • Reply
  Bowe
  02/12/2008 at 3:32 pm

  Hey Saartje,

  Wat ben je toch ook goed bezig :D Een fucking halfjaar op avontuur in een prachtig land met de liefde van je leven.. Ik denk dat veel mensen jaloers op je zullen zijn (you know I do!). Als je maar wel beloofd om op je log te blijven schrijven, gelukkkig te zijn en goed op jezelf en op Shane te passen, dan vind ik het allemaal wel prima.. Het is raar want toen we uit eten gingen had ik helemaal niet het gevoel dat we elkaar voor lange tijd voor t laatst zouden zien en toch is t zo.. als ik dat toen had beseft had ik je nog wel een dikkere knuffel gegeven, dus die houdt je tegoed!

  Veel plezier en groetjes aan die aussie!

  Dikke slobber

 • Leave a Reply