Uncategorized

Vote for Sarah!

En oja! Het is zover gekomen dat ik zo gek ben geweest om me op te geven voor ‘summerbabe 2007’  jawel, lach niet, of wel, dat heb ik zelf ook een tijd gedaan, Hoe dan ook, Als jullie nou even elke dag, of elke keer als je hier bent, even naar deeeeze site gaan>

http://www.summerbabe.nl/Summerbabes/Summerbabe/tabid/226/summerbabeID/369/Default.aspx

En daar 5 punten aan mij geven? Jeej ik lijk wel zoon breezersletje, ik praat nog net niet met hoofdletters en kleine door elkaar, maarem, serieus. Stem op me =) Want als ik dan toch meedoe lijkt het me leuk om ergens te komen. Je kan elke dag opnieuw stemmen! En als jullie suggesties hebben voor andere foto’s, als ik die misschien zou moeten veranderen in jullie ogen, vertel het me! Want ik weet het ook niet wat ze daar leuk vinden ;p Dankjulliewel!

9 Comments

 • Reply
  lisa
  05/06/2007 at 11:43 am

  Heej sGattJuHhh (L)(K)(L)
  Ik zit op die fokking sGool je weet toch en je mOet echt dat d00d hArde filmpje er Op zeTTen!
  hVj! Je lEkKurrttJuhhhh

 • Reply
  sChATjuHhH
  05/06/2007 at 11:07 pm

  zucht

 • Reply
  Annnn
  06/06/2007 at 1:59 am

  anders kil je zo maar even BIJNA een heel onschuldige vogel die op de vroege ochtend of middag, wat het ook was heel goed en duktig voedsel zoekt voor zn kindjes in dat nest ergens hoog in een boom, die toch wel erg blij zijn om paps of mams weer even heerlijk toe te kunnen schreeuwen voor meer wormen, rupsen, vliegjes, muggen ja vooral MUGGEN want die zijn er toch voor niks en gigantisch irritant en dan gaan ze op een gegeven moment vliegen en dxe1n moet je dus weer op gaan passen he Barbie, dat betekend dat niet alleen de kraaiende maar ook de vliegende / op de weg zittende populatie weer met een aantal stukken heeft toegenomen!

  zo.

  ps- heb even niks te doen …

 • Reply
  lisa
  06/06/2007 at 8:39 pm

  gedaan =D
  Mensen! iedereen heeft mijn weblog verlaten dus iedereen die weer een ziel in deze wereld gelukkig wil maken, ga even naar mn pinkpop verslagje op mn weblog kijken!
  kus!

 • Reply
  itty
  07/06/2007 at 8:44 am

  Hoi die Saar, volgens mijn bescheiden mening heeft Bowe op zijn kamer een mooiere strandfoto van je hangen!

 • Reply
  Bowe
  07/06/2007 at 4:24 pm

  Niet vertellen dat ik heel mn kamer vol met foto’s van sarah heb hangen.. :( Maar idd.. dies wel heel mooi.. zal m je wel sturen als ik m nog kan vinden op mn computer.. toch heb ik je 5 punten gegeven

 • Reply
  Saarrr
  07/06/2007 at 8:50 pm

  Ja ik heb hem idd niet op deze computer of any dan ook.

  Tobbepookje ik weet toch al lang dat je hele kamer, computer, fiets, schuur en kast volhangt met foto’s van mij..

 • Reply
  Tamara
  07/06/2007 at 11:45 pm

  :D

  Na ik heb je 5 punten gegeven hoor. Ook de andere babes nog bekeken maar tis niks:P

  Jij wel:D Gooi ze eruit!

  xxx Tamara

 • Reply
  Marcel
  08/06/2007 at 12:46 am

  Ik heb natuurlijk ook meteen even gestemd.

  Verder: bedankt voor het mooie filmpje! Leuk om al die bekende plaatjes uit Sigtuna en Stockholm terug te zien… Het wordt hoog tijd voor weer eens een bezoekje aan het hoge noorden!

 • Leave a Reply