Uncategorized

Vraagteken

ppfsss emotional over school breakdown achtig. Gisternacht zwaar gestresst en met vanaf 1 uur smiddags steeds erger wordende hoofdpijn uiteindelijk in slaap gevallen. Kwart voor 6 sochtends weer wakker gewekkerd en eerst een half uur leren en toen weer totaal in de stress en (daardoor?) het hele gedoe niet snappen, ook niet wat ik de avond daarvoor eindelijk wel eens snapte en echt even helemaal moedeloos. Na een tijdje dat ik het weer helderder in kon zien en dingen beter begreep en uiteindelijk met een iets positiever gevoel naar school ben geracet. Met huil ogen die test zitten maken in de klas, tis het eerste wiskunde SE waarbij ik durf te hopen op een 6. Dat zou zo fijn zijn. Mn batterijen van mn rekenmachine vielen nog uit, net toen ie een grafiek aan het plotten was, ik voelde me net een tekenfiguurtje – hoopvolle ogen, wachtend op de uitkomst , en poef haha. Toen ik dat tegen de leraar zei kreeg ik ongeinteresseerd te horen dat ie daar niets aan kon doen en meteen zei een jongen dat ie wel een batterijtje met 1 van die van mij wou ruilen omdat ze het vaak dan weer deden. En dat werkte. Dat deed me zoveel dat ie dat meteen aanbood :s Soms heb je echt eventjes iets onverwachts liefs nodig.

Ik weet het echt niet meer, over school. Morgen is een belangrijk persoon op school aanwezig die er maar 3 dagen in de week is en ik hoop even met haar te kunnen praten. Ik vrees voor het antwoord, maar beter nu dan over 2 weken oid. Ik weet het gewoon niet wat er uit komt, of het nog mogelijk is om alles te halen, en wat ik ga doen als ze zegt van niet. Ik moet mn hele profielwerkstuk bijv. nog maken en als dat niet gemaakt is mag je het examen niet eens in – kreeg vorige week te horen dat alle cijfers over een kleine anderhalve week ingeleverd moeten zijn, maar ik heb nu 2 volle weken tentames en dus absoluut geen tijd om 2 po’s of een profielwerkstuk te maken. En wat dan? Daar hoop ik het dus over te kunnen hebben morgen.. :(

Morgen economie. Daar heb ik 2 SE;s van gemaakt tot nu toe en ongelofelijk wonderbaarlijk 2 keer een 8,3 gehaald. Het is dit keer super veel stof wat ik nog lang niet allemaal doorgenomen heb dus hoop dat ik dat cijfer een beetje op pijl kan houden. Dan kan ik desnoods mn po voor dat vak afraffelen en alsnog met een mooi cijfer eindigen.

Vandaag voegde 1 van de meisjes waarmee ik altijd uitging op Kreta me toe op facebook als vriend. Ze heeft waanzinnig veel fotos op dr profiel staan en dus ook heel wat van dingen waar ik ook bij was, zelfs eentje van shane en mij – volgens mij is dat de allereerste foto die er van ons 2 samen bestaat!

N515971303_119773_9549

Ik weet het wel zeker eigenlijk. Zo lief :) En nog een paar andere foto’s, deze vind ik ook leuk –

N515971303_121990_3419

Die voegt het gevoel samen van hoe ik me daar gemiddeld voelde ofzo haha. Super blij dus! En oh had ik dat kleurtje altijd maar hhihi. Over Shane gesproken, hij was vandaag weer in de buurt van land, en trouwens nu zelfs OP land, hoe is het mogelijk, dus kon hij weer smsen en 2 uurtjes geleden zelfs bellen. Het was een beetje raar gesprek want het is gewoon moeilijk als je 1,5 week geen contact hebt en zo andere levens hebt om dan gezellig door te babbelen. We hebben besloten dat we even goed gaan praten als ie hier over anderhalve week is. Niet over of we samen verder gaan hoor, dat zit wel goed en zeker, maar over HOE we verder gaan. Maar ik heb trouwens gemerkt dat ik me een beetje beter kon concentreren de laatste tijd, en nu moet ik nog die stapel economie mn hoofd binnen krijgen en het lukt me voor geen meter :p Lekker is dat.

Vanochtend was ik dus vroeg wakker en heb mn raam wijd open gezet ook al was het behoorlijk fris maar dat is soms zo extreem lekker in de ochtend als er verder niemand nog bezig en wakker is. Foto’s gemaakt.

Cimg1506

Cimg1511

Mr. BuurPoes vindt het ook weer nodig de laatste paar nachten om perse op mijn kamer te overnachten, dus of ik word wakker en doe mijn uiterste best om alles in totale stilte te doen zodat mr. poes niet wakker wordt. Achtelijker moet het niet worden. Of ik word wakker en zie mr. poes serieus naast mn bed zitten kijken naar me. Ook toch een klein beetje achtelijk.

Cimg1504

Cimg1510

Nu ik dat allemaal van mn hart hier weer op gestort heb ga ik weer verder met het (hopelijk niet meer tevergeefs) proberen tientallen bladzijdes economie mijn hersens in te duwen. Om het dan hopelijk morgen nog te onthouden. Knuffels voor jullie. 

4 Comments

 • Reply
  ann
  06/04/2008 at 2:03 pm

  haha duss was absoluut geslaagd.
  zo even geleende plu voor deur droppen ;)

  koesjj

 • Reply
  John
  07/04/2008 at 11:35 pm

  Wat een leuke en mooie foto’s! Heel veel succes en sterkte met school!!! Sarah, Shane, SMS, SE, slagen???, slapen???, stress!!… Viel me zomaar op dat veel woorden die met een s beginnen een grote rol spelen in jouw leven op dit moment. Verder totaal onbelangrijk maar toch :-). Benieuwd wat er uit het gesprek morgen komt.

  Groetjes, John.

 • Reply
  ann
  08/04/2008 at 1:22 pm

  je kan het wel :)
  en nee het is niet erg om om hulp te vragen ;) zolang je er niet dood aan gaat is het iets dat je sterker maakt en dit is once en nooit meer …
  lycka till gumman
  koesjj

 • Reply
  Eef
  08/04/2008 at 10:08 pm

  Na alle verhalen heb ik vernomen dat jullie het toch wel heel gezellig hebben gehad , ondanks de “Ik moet keinodig plassen” spanning ! En saar , FOEI ! ( you know ;) )

 • Leave a Reply