Uncategorized

Waar is de weg?

Godverdegodverdegodverdegodver
GA IK ZIEK WORDEN!! Wat DENK ik wel niet!? Voelde het de twee afgelopen dagen al branden in mn neus en het slijm zat bij wakker worden ‘sochtends (na die overweldigende 3 uur slaap die ik per nacht krijg) al wat hoger op in mn keel, maar vandaag heeft het zich in rap tempo ontwikkeld. BRUL!

Ik hou het erop dat het een verkoudheidje is en ik morgen weer kan minderen van 3 pakjes zakdoekjes per uur naar 1 en ook weer vrolijk (nouja..) door kan leren zonder met dicht vallende ogen te zitten en ontzettend veel te veel frustratie gevoelens.

Een heel weekend. Leren leren leren moet het worden! Oh en nog iets – ik ben totaal in de war what the hell ik nou moet leren voor mn geschiedenis examen (wat dinsdag dus is!!) ik weet dat ik het katern ‘ten oorlog’ moet kennen, maar de rest van het jaar hebben we het over heksenjachten en de koude oorlog gehad en nog wat dingen maar geen woord over Nederlands-Indixc3xab en heb er ook geen katern over (slechts een te kort hoofdstuk in mijn grote boek – wat van Memo is trouwens) maar nu ik voor de zekerheid heel internet heb afgezocht blijkt er overal te staan dat het toch echt over de oorlogen gaat, en, Nederlands-Indixc3xab. WTF.

Heeft iemand dit jaar ook havo examen en geschiedenis en kan diegene me vertellen wat hij of zij naar zijn of haar weten moet leren?! Ik ben de weg kwijt.

Cimg1932_2
een hoekje vondelkamer

5 Comments

 • Reply
  shane
  13/05/2008 at 8:51 pm

  Seems to have been only one thing missing, ME!

 • Reply
  Fred
  13/05/2008 at 10:18 pm

  Hoi Saar,

  wat een geweldig hotel zeg. Ik wordt er jaloers van. (Heb zelf wel net een reisje Noorwegen geboekt van 2-8 juni, samen met Thel naar Trondheim, hebben we nu al heeeeel veel zin in)
  Doe je de groeten aan Ann van me!

  Tot horen en groeten,

  Fred

 • Reply
  Ann
  14/05/2008 at 4:59 pm

  oeh k loop achter met mijn Diering expres!!

  Fred: Dank je! Wat is jouw log ook alweer? Dan kan ik dat ook weer eens lezen! Liefs

  Shane: You would ve been a real contribution to the whole weekend ;)She s like soooo in love!!?!

 • Reply
  hedi
  17/05/2008 at 9:19 am

  Sneu voor je! Ik zou onmiddellijk uitstel van de examens voor volgende week aanvragen. Er is vast een leidinggevende op school die dat voor jou kan regelen.

 • Reply
  saar
  17/05/2008 at 11:23 am

  Dat doe ik pas als ik met 10 infuzen in een ziekenhuis lig! Ik ga ze nou verdorie maken ook!=)

 • Leave a Reply