Uncategorized

Waar is mijn maat gebleven?!

Twee weken geleden las ik het reclame krantje van de V&D door en vandaag weer een ander dinges met kleding erin. En weet je, maat 34 bestaat gewoon niet meer in die winkels?! Minder dan de helft van de collecties heeft zelfs nog maar maat 36. Niet dat die winkels nou mijn all-time shop paleizen zijn, maar stel je loopt er doorheen en ziet iets leuks en kan het alleen nog maar in maat 40 vinden.. Ik snap best dat de wereld het ‘te dun’ zijn weg wil helpen en ik snap ook dat het gemiddelde gewicht van de mensch hoger is dan wat gezond is en kleding-fabrieken-makers daarom die kleine zielige maatjes maar gewoon dissen. Maar daarmee dis je mij en heel wat andere ook ja! Het lijkt steeds meer dat je alleen maar in de duurdere winkels nog mijn maatjes kan vinden. Niet eerlijk :p

11 Comments

 • Reply
  Bob
  26/09/2008 at 12:22 am

  Succes morgen en de groeten aan Weersink:)

 • Reply
  itty
  26/09/2008 at 9:02 am

  wat lief van je dat je Bowe B*L*O*M zo wil helpen! Ik vind ook dat hij het verdiend en echt een Uniqueminds is!
  Hoe bevalt het in “De Wijde Hemel” by the way?
  liefs

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  27/09/2008 at 3:09 pm

  Ik vind het niet erg dat het weer herfst/winter wordt. Heerlijk die gezelligheid. De kachel aan, kaarsjes aan, thee en chocomelk en straks weer de Kerstboom.

 • Reply
  saar
  27/09/2008 at 4:45 pm

  Oh ik haat die ‘gezelligheid’ :p

 • Reply
  Esther
  01/10/2008 at 9:21 am

  tja… zo zie je maar dat dun of dik zijn allebei niet handig is. Ik heb hetzelfde probleem alleen mijn maat is ietsjes groter :-) En nu vooral ik zwanger ben is er bijna helemaal niks meer te vinden. Lastig!!!
  Succes met zoeken…

  Groetjes Esther (via CF Cafe)

 • Reply
  Tamara
  01/10/2008 at 10:09 am

  HEel raar idd!! Ik heb gelukkig wel maat 36, maar dat is af en toe ook lastig te vinden, heel vaak al uitverkocht enzo!! En praat me niet over BH-s!! Die gaan blijkbaar tegenwoordig vanaf B!:S Nou heb ik dat gelukkig wel, maar het is toch te gek voor woorden! A kan je alleen nog bij de kindermaatjes vinden, met snoopy, zonder beugel en vaak alleen maar push-up! En dan staat er ook nog een snoopy op! Arme mensen met mini borstjes…

  xxx Tamara

 • Reply
  Sandra
  01/10/2008 at 12:10 pm

  Ik voel met je mee,ik heb ook maatje 34 maar ik kan soms op de kinderafdeling terecht omdat ik niet zo groot ben,maar dat is geen optie als je lange benen hebt. Voor jeans ga ik in van die aziatische winkels,die hebben meestal veel in minimaatjes ;-). en ik ben recent met beha’s van a75 naar a70 gegaan. echt hopeloos.

 • Reply
  Marjolein
  01/10/2008 at 5:22 pm

  Helemaal waar!
  Grote maten winkels schieten als paddenstoelen uit de grond.
  Waar zijn ‘onze’ kleine maten winkels?

  ‘Spijkerbroeken’maat 23.
  Maat 30 of 32… En inderdaad wordt ook 34 een probleem.
  Ik ben maar op de kinderbroeken overgestapt. Echt te erg

 • Reply
  Lisa
  02/10/2008 at 4:59 pm

  helaas saar.. VRETUHHHH

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  02/10/2008 at 8:22 pm

  En ik heb het juist andersom. Ik heb maat 40 en die is nooit meer te krijgen :( als ik wat leuks zie hangen hangen er alleen nog maar de kleinere maten of juist ENORME maten. Toch zie ik nog wel heel vaak maat 34 hangen. Ik vind trouwens dat maat 40/42 ook nog best een ‘gezond’ gewicht is hoor :)

 • Reply
  Tineke
  08/10/2008 at 2:55 pm

  Van hele grote of hele kleine maten worden er niet zoveel gemaakt. Je moet er dus vroeg bij zijn, als de nieuwe collectie binnen is gekomen!

 • Leave a Reply