Cystic Fibrosis

Waardeloze shizzle

Je hebt misschien al door dat sinds een week mijn infuus kuur is afgelopen en dat daarmee ook het slikken van de Prednison tot een eind is gekomen. Het verklaart de minder enthousiaste blog frequentie die heeft plaatsgevonden. De nep energie is verdwenen en de griep heeft hem vervangen. Want hey, je verwacht toch niet dat je na ziekenhuis gezeur zomaar even gezonder bent toch? Pfff… Heel eerlijk vind ik het vandaag allemaal even minder leuk. Ik ben scheitziek van ziek zijn.

Het waren drie woeste weken wel, samen met die magische pilletjes. Energie te over – de eerste helft van de dag, gezonde blosjes op mijn wangen en ik heb bakken met eten naar binnen gewerkt waaronder zo een kilo brie per dag, al zien we nog niets terug van de kilo’s die me tijdens de ontsteking verlieten. Het bedrijf wat de sonde voeding levert prut maar wat aan de afgelopen paar maanden lijkt het, want elke keer gaat er iets fout met mijn levering. Nadat ik wat boze woorden uitsprak over de telefoon heb ik nu eindelijk weer de juiste voeding in huis staan, met de juiste accessoires en zelfs vijftig dopjes die ik op een ongebruikt infuus zou kunnen schroeven, waar ik nooit om heb gevraagd en die ik ook nooit zal gebruiken. Ha, misschien verzint Shane er wel een leuk project mee. In de tussentijd ga ik me weer even focussen op het kweken van wat vet.

Ook tijdens deze vernieuwde lichamelijk trieste dagen gaat alles gewoon door natuurlijk, en gelukkig maar. We hebben welbekende ratten, pardon, teckels te logeren gehad voor vier dagen en dat was heel gezellig!

Ze deden braaf mee met mijn gedwongen bankgehang

Ze deden braaf mee met mijn gedwongen bankgehang.

Ze schudden hun wilde haren wild in het rond terwijl ze sexy over het strand renden

Ze schudden hun lange haren wild in het rond terwijl ze sexy over het strand waggelden.

En ze waren schattig genoeg dat Shane zo naar ze lachte

En ze waren schattig genoeg dat ik Shane zo op de foto kreeg.

Niet alleen oppasbeestjes, maar ook een lief oppasmannetje vond zijn weg hier naar toe.

Hier laat hij zijn talenten op de piano los

Swingend en al!

Ook ben ik naar een wijkraad vergadering geweest, maar dat is zo een hilarisch, lang en apart verhaal dat ik vrees dat het zijn eigen blogje nodig heeft. Later dus meer daarover! Verder heb ik het één en ander af moeten zeggen, wat ik haat. Valentijnsdag gingen we niets mee doen hadden Shane en ik afgesproken, en dat was maar goed ook want met mijn koorts was het een extra hete dag, mooi toepasselijk voor de datum, maar dan op een andere manier. Alhoewel, misschien is een bleek zwetend hoofd met wallen jouw ding? Vanaf toen tot eergisteren ging het langzaam een beetje beter, en sindsdien gaat het weer achteruit. Waardeloos. Er heeft telefonisch overleg met de Doc plaatsgevonden en komende dinsdag doen we dat nog eens over. Tot dan blijft de Picc-lijn veilig in mijn arm chillen, en als het in de tussentijd slechter gaat moet ik ze dat uiteraard laten weten.

Dat is alles wat ik kan verzinnen! In mijn volgende post ben ik weer een positiever mens hoor :)

11 Comments

 • Reply
  jootje
  18/02/2015 at 10:20 pm

  Het is gewoon niet leuk om je zo te voelen en zeker niet na een infuus kuur. Hopen dat je er toch nog spontaan Door krabbelt. X

 • Reply
  Denise
  18/02/2015 at 10:26 pm

  Pff balen dat het nou nog niet opschiet! Het word tijd voor zon, een heleboel zon!
  Hoop dat de kilootjes er nu wel weer aankomen en je kan aansterken. Xx

 • Reply
  Bowe
  18/02/2015 at 10:28 pm

  Een echte hardcore blogger blogt ook op de mindere dagen. Hulde! Respect! Much liefde! Beterschap! Uitroepteken! Eind bericht!

 • Reply
  kirsten
  18/02/2015 at 10:43 pm

  Oh No!! Dikke kus!

 • Reply
  José
  18/02/2015 at 11:35 pm

  Dappere Saar… ik wens jou alle gezondheid en liefde toe xxxx

 • Reply
  Lisa
  19/02/2015 at 7:47 am

  Duizend liefde <3

 • Reply
  Irène
  19/02/2015 at 9:59 am

  Dat zuigt enorm! Een kuur schept bepaalde verwachtingen en het zou leuk zijn als alle betrokkenen zich aan dat plan houden. Je komt alleminst over als negatief hoor. Volgens mij kun jij dat niet eens, mocht je het willen.
  Keep you hooks!

 • Reply
  jroen
  19/02/2015 at 10:28 am

  Zeik maar mooi een eind weg, heb de afgelopen dagen ook gemerkt dat het enorm oplucht.
  Het is gewoon een kut combi, samen met CF. Het sloopt je, maar zoals je ook tegen mij zei. KOP OP en vol powerr er tegenaan als je die energie weer hebt gevonden, en die is er gewoon niet elke dag. Dat mag :)

 • Reply
  Sarah
  19/02/2015 at 11:05 am

  Jullie hele lieve reacties maken vandaag al zoveel mooier! Dankjulliewel :)))

 • Reply
  Sandy
  19/02/2015 at 11:51 am

  Niks negatiefs aan hoor, het is zoals het is en je brengt het eigenlijk nog heel leuk :P het suckt wel de pan uit natuurlijk, hang in there, en ik hoop echt dat je dinsdag aan de arts kan melden dat je je stukken beter voelt!
  X

 • Reply
  martie
  20/02/2015 at 5:29 am

  je schiet er misschien niks mee op : maar pet af voor je en ja, niks negatiefs vind ik de blog . Tons of love your way , sweet Sarah to you and Shane :)

 • Leave a Reply