Uncategorized

Wakker gelachen!

Gisternacht was er zo iets raars; ik sliep de hele tijd al best onrustig enzo, en draaien en dekbed afpakken en schoppen, oftewel: arme vit. En toen opeens, toen ik wel sliep, werd ik wakker van dat vit zn hoofd omhoog deed en naar mij keek terwijl ie ‘huh?!’ zei, en realiseerde ik me dat ik hxc3xa9m wakker had gemaakt, en hoe? Ik was minuten lang echt hardop aan het lachen in mn slaap! Echt dat voelt zo grappig, dat heb ik in mn hele leven dat ik het kan herinneren 2 keer eerder gehad. Ook 3 keer met huilend wakker worden, das pas gek want dan is je hele gezicht nog nat ook. Maar nu was het dus lachen, en dat was heel grappig en raar voor allebei :D De volgende ochtend dat vit heel vroeg opstond en mij even een kus gaf tijdens de uit bed klim toer, zei ik vol slaap ‘Ik geloof dat ik lachte in mn slaap’  vit helemaal overtuigend ‘jahaa dat deed je zeker!!’  haha, en LIES weet je waar ik over droomde, waarom ik moest lachen? Ik droomde over dat ik met jou in een bordeaux rooie Saab 900 zat en we zo heerlijk typisch onze lol hadden!!! En daarom was ik dus midden in de nacht in mn slaap hard aan het lachen haha :D

Gister was ik gaan oppassen bij ‘mn familie van vorig jaar’ :) Ze hebben natuurlijk Annalie als au pair nou, maar die had eindelijk de kans gekregen om naar sfi te gaan, op dinsdagavonden. Jolanda is smiddags natuurlijk aan het werk en Armand is deze 2 weken naar Spanje, dus werd mij gevraagd of ik kon. Dat was heel leuk want dan kon ik de kindjes weer zien en tegelijkertijd een beetje geld bij verdienen. Nemo en Romeo zitten nou op judo, en ik zweer je, het schattigste plaatje ooit is om Nemo zn best te zien doen met judo. Annalie liep met ons mee dr naar toe want ik wist niet waar het was, daarna nam zij vanaf daar de bus naar school. Het is een groep van ongeveer 10 jongentjes ofzo en 2 meisjes, en die leraar heeft de hele groep echt best goed onder controle, met 4 assistenten. Op een gegeven moment moest iedereen van de ene kant van de zaal naar de andere hinkelen, en voor Nemo is dat nog best lastig maar hij deed zo lief zn best en vond het echt helemaal geweldig, en die leraar, das echt xc3xa9xc3xa9n bonk spier, en heel groot en vooral breed, en die pakte Nemo’s handje (xc3xa9xc3xa9n vijftiende deel van zijn hand ofzo :p) en samen hinkelden ze naar de andere kant ahhhh ik smolt echt, en allebei helemaal blij stralend, af en toe naar elkaar kijkend terwijl ze dat zo deden!!

Na afloop moesten we nog even wachten op de bus dus gingen de jongentjes in de speeltuin naar spelen met een ander jongentje wiens vader in een druk bussiness gesprek was, en toen we naar de bushalte liepen kwam daar net de bus aanrijden, maar die moest nog 8 minuten wachten ofzo tot ie weg mocht, en die buschauffeur was echt een hele leuke man. Nemo en Romeo die praten tegen iedereen vaak, nu dus ook (‘is dit de goede bus?’  ‘ehhh welke bus moet je hebben?’) en nadat die chauffeur zn sigaret had opgerookt vroeg ie aan mij of het leuk zou zijn voor ze om op zijn stoel te zitten en op knopjes te drukken enzo, ja natuurlijk helemaal geweldig! Dus deuren open en deuren dicht, in de spiegel kijken, de ene kant van de bus lager dan de andere laten gaan, lichtjes aan en uit, door de microfoon praten enz enz. En romeo tegen die buschauffeur: ‘uugh je ruikt wel vies’  ‘ooh jaa ehh dat komt omdat ik net heb gerookt. Maar weet je wat ik zal er wat aan doen ik neem wel een pepermuntje’ haha romeo met een raar gezicht ‘…jjja..’ Toen we bij de ‘thuisbushalte’ uitstapte kwam Jolanda net aanrijden, dus mocht Nemo dat kleine stukje nog een keer achter een stuur zitten, op haar schoot :) Moana kwam ook aanfietsen want die was bij een vriendinnetje gebleven. We zijn nog even langs vit geweest want die was oh arme vit zo hard aan het werk sinds heel vroeg sochtends daar, want maandag zijn ze dus begonnen met een nieuw huis daar naast Jolanda. Vit had net even tijd om snel even een kus te geven, onder het zaagsel, en zn vader kwam me zwaar bezweet een sterke knuffel geven, en dan was het weer doorwerken tot 9 uur savonds. En dan komt ie thuis en issie zooo moe!  Maar het huis wordt wel mooi :)

Ik wil vandaag naar de bank (alweer) om die stomme rekening nou es te openen, maar daarvoor heb ik iemand nodig die wil bewijzen dat ik idd sarah ben, dus ik ga even iemand zoeken die dat misschien even voor me wil doen en mee wil gaan naar de foto’s makerij en bank! kUs

5 Comments

 • Reply
  lisa
  24/09/2006 at 11:36 pm

  Jezus Saar.. na dit berichtje besef ik het. Jij woont in Zweden. Je woont er. Hoor je zelf nou praten “want we gaan deze week verhuizen”
  Je gaat in Stockholm uit (tenminste.. bijna =P), je hebt een persoonsnummer en ik weet dat je nog niet verzekerd en alles bent maar je hebt een leven in Zweden. Je bent gezond, je hebt een van de liefste mensen als vriend, je gaat met klasgenoten naar de film, je gaat naar een soort van schoolfeesten, je leeft. In Zweden. En dat heb je helemaal zelf gedaan . Vergeet heel even het geregel van momenteel en kijk naar wat je al hebt berijkt. Je kan al een simpel woordeboek van zweeds uit je hoofd (zowat..)!
  Je bent lief en ik hou van jou en je bent mijn grote zus. Die ik soms wel heel erg mis maar je bent gezond. En blij en daarom ben ik ok blij.
  heel veel liefs en kusjes aan jou en alle lieve mensen om je heen.

 • Reply
  lisa
  24/09/2006 at 11:38 pm

  En nu ga ik slapen, sorry dat ik zojuist geen antwoord gaf op msn maar ik was vergeten af te melden en er was beneden bezoek.
  Welterusten =)

 • Reply
  Bowe
  26/09/2006 at 10:29 pm

  Damn lisa wat kan je dingen toch mooi zeggen.. tis echt een gave, en daarnaast scheelt t mij ook zoveel typwerk… ga zo door met die huldes naar Saar, alleen niet te vaak, want we weten allebei dat teveel stimulatie van haar ego een nationaal gevaar voor de Zweedse bevolking kan betekenen, en dat wil jij niet op je geweten hebben, believe me!

  Kuhusss

 • Reply
  lisa
  27/09/2006 at 12:43 pm

  Whahahah dat van die droom! Nou t is echt niet normaal hoe vaak ik de laatste tijd huilend wakker wordt, ik droom nog steeds dat Stoffel doet gaat door mijn schuld. =(…
  Maarja, ik ben dus zeker weten ziek geworden.. Vanavond naar concert van Phillip Glass (!!!!!) hoop dat ik niet een hoestaanval krijg ofzo (die heb ik namelijk regelmatird =P).
  Echt een superleuk stukje heb je geschreven, je zou bijna denken dat je ze mist =P.
  En jezus saar, kunnen we elkaar nog meer mis lopen op msn?! Jij hebt dit stukje een half uur geleden geschreven en dan kom ik online terwijl jij waarschijnlijk om 13:00 offline ging ofzo =(.
  kusje van je zusje.

 • Reply
  lisa
  27/09/2006 at 12:47 pm

  Ow en trouwens, ik moet een werkstuk voor biologie maken, ik ga het houden over CF, zometeen weet ik er meer over dan jij weet =D
  daaaag <3

 • Leave a Reply