Uncategorized

Wakkerheid vol twijfels

Tanden gepoetst en geplast en pyjama aan maar voel me in de verste verte niet slaperig. Zou toch wel goed zijn om weer eens op tijd in slaap te vallen en dan sochtends wakker worden met een wakker gevoel in plaats van eigenlijk ongeveer eeuwig door te willen slapen op dat moment?

Twijfels omdat er zoveel in mn hoofd rondstormt; hoe moet ik dit nou gaan doen nog een half jaar op die t*f*s school, en hoe zal het gesprek gaan met de examinator deze week als ik uitstel voor praktische opdrachten moet vragen en inhalen voor tentames, bezig met het al vast maken van de praktische opdrachten zodat als ik ze inderdaad wat later in mag leveren ik ze al bijna klaar heb liggen, maar doe ik het wel goed dan want heb op deze manier helemaal geen begeleiding van enig leraar wat de rest allemaal wel had( al vraag ik me af of dat iets helpt op die school), wat vind ik nou leuk om te doen en ben ik dan waarschijnlijk ook goed in, en wat voor studie past daar bij, en wil ik trouwens studeren of toch niet?? Ik kan niet wachten tot ik zeker weet of ik aangenomen kan worden op de boot waar shane werkt want dat lijkt me zo geweldig en eerlijk gezegd reken ik er ondertussen ook al een klein beetje op, wat misschien niet goed is want straks vindt de kapitein CF wél een te groot probleem ook al ben ik dan niet zo heel patienterig als ik eenmaal hard werk. En ook dat kan ik zelf niet eens zeker weten, het komt zoals het komt, dat ziek zijn altijd maar. En als shane en ik echt samen blijven waar ter wereld komen we dan terecht? Natuurlijk moeten we dat nog zien maar de kans dat het er in zit lijkt momenteel best aanwezig.

De vraag over of ik een nieuw baantje ga zoeken of niet heb ik godzijdank nu beantwoord naar mezelf toe. Neen, ik ga weer even goed contact houden met alle oppas gezinnen en daar mijn wekelijks geld vandaan halen hoop ik, wat niet veel zal zijn maar waarschijnlijk hopelijk misschien wel genoeg om de nodige dingen mee te doen.

Gister haalde Annalie me op om naar de housewarming van haar moeder+nieuwe man te gaan, was zeer indrukwekkend, catering ingehuurd, bandje erbij, tent opgezet in de voortuin vol en vol en vol mensen, rode champagne en lekker eten en natuurlijk naast die witte tent een prachtig nieuw mooi huis. Ook een tijd lang lekker met ann gepraat toen de meeste gasten weer weg waren en was helemaal blij om dr weer gezien te hebben (ter verduidelijking: annalie was de au pair die na mij in het gezin in Zweden kwam werken en in die tijd zijn we goede dinnetjes geworden. Aangezien we nu heel grappig allebei weer in Nederland wonen zetten we alles hier voort :p ). Donderdag avond trouwens onverwachts wat met Michiel gedronken, een oud-in-contact-mee-gebleven klasgenootje van de Vrije school nog en dat was ook erg leuk. Moet toch weer vaker wat dingen gaan doen zeg.

But for now – ga ik weer aan mijn twijfel achtige aardrijkskunde praktische opdracht.
liefs.

6 Comments

 • Reply
  Judith
  05/01/2008 at 8:56 pm

  Jaaa, maar jullie zijn daarentegen weer heel erg LANG. Dus helemaal objectief gezien is het niet ;)

  Leuke foto’s!

  Kus

 • Reply
  Fred
  07/01/2008 at 8:28 pm

  Hoi Saar,

  succes met je aardrijkskunde en het overleg met de school!

  Groeten Fred

 • Reply
  Anonymous
  08/01/2008 at 5:06 pm

  vind je heel lief, mr die 2e foto mag best weg .. >< kinda NOT charming .. dat ben ik verder ook niet maar jxc3xb6sses

 • Reply
  saartje
  08/01/2008 at 5:45 pm

  Ik vind hem heel charming en artistiek, vooral omdat je erg moeiljk vragend kijkt en naast je vooral een lege vloer is.

  Waarom kan jij dat er nou niet in zien?!

  ;D

 • Reply
  ann
  09/01/2008 at 6:41 pm

  whaha omdat ik die artistieke ingeving bij dit kunstwerk net niet binnekreeg …

  maar ach. de wereld heeft m nu toch al gezien;)

 • Reply
  Anonymous
  23/10/2008 at 11:25 am

  liliputters het zijn kleine kinderen! ik weet niet wat julie denken maar mensen die hier naar kijken zijn niet dom. en op de laatste afbeelding is het meisje met de bril mijn nichtje.wat zullen mijn vrienden wel niet van mij denken.en waarom plaatse julie deze dingen.

 • Leave a Reply