Uncategorized

WAT GEBEURT HIER?! aussi?!?!

First of all – ik weet niet meer of ik het zelf (met vriendinnen ‘van die tijd’) heb gemaakt of dat het bestond en ik het over heb geschreven in die oude, oude agenda. Maar leuk is ie inderdaad toch gewoon!? ;D

Second of all – die tent heet Cafe Latin (waarom weet ik ook niet want naar mijn weten serveren we niet meer Latin food dan andere restaurants, maar zo heet het nou eenmaal, en ik werk op maandagen van 11.00 tot 19.00 en donderdagen van 17.00 tot 22.00 maar we zijn wel een uur eerder dicht dan de tijd van tot ik werk. Dat is vast geen goed correct Nederlands die vorige zin (en deze waarschijnlijk ook niet) maar dat maakt niet uit want je snapt vast wat ik bedoel.

MAAR DAT MAAKT DE KOMENDE 2 WEKEN TOCH HELEMAAL NIETS UIT WANT IK ZIT OVERMORGEN, dinsdag dus, IN EEN VLIEGTUIG OP WEG NAAR AUSTRALIxc3x8b EN KOM PAS ZONDAG 9 DECEMBER TERUG!!!!

Mr. Aussi had besloten dat hij me te erg miste *kijkt schijnheilig* en belde me om te vragen wat ik van het idee vond als ik daarheen zou komen. Meteen. Aangezien hij over 2 weken ook weer weg is. Zn familie wil me zien en staan achter het idee en hij wou me daar hebben. Damn dit is goed voor mn ego om dit zo even op te schrijven zeg. Hoe dan ook, NA HEEL VEEL GEZEIK is het een uurtje geleden eindelijk duidelijk geworden dat ik ECHT ga, en hoef maar 1 keer over te stappen, op Londen Heathrow.

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

10 Comments

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  26/11/2007 at 11:19 am

  WAT COOL SAAR!!!

  (En vertel je nou ook nog even wat meer over je Aussie? ;-))

 • Reply
  Annepan
  26/11/2007 at 1:22 pm

  AAAAAAHHHH
  sxc3xa5xc3xa5xc3xa5xc3xa5 jxc3xa4vla coolt! =D

  njut njut njut!

 • Reply
  Bob
  26/11/2007 at 2:43 pm

  Beetje kunnen slapen na je hyper avondje gisteren?:) Bij mij lukte het redelijk:P
  Veel plezier in Aussie land!

 • Reply
  Tamara
  27/11/2007 at 12:40 am

  Cool!! *brede grijns*

  xxx

 • Reply
  Marcel
  27/11/2007 at 6:33 pm

  Mooi dat tenminste een van ons dan weer even in het buitenland is! ;-) We krijgen toch wel een van-dag-tot-dag-verslag, hxc3xa8?

  Veel plezier daar!

  Marcel

 • Reply
  Fred
  05/12/2007 at 11:57 pm

  Hoi Saar,
  Hoe is t daar?

  XX Fred.

 • Reply
  Fred
  05/12/2007 at 11:57 pm

  Hoi Saar,
  Hoe is t daar?

  XX Fred.

 • Reply
  saarzellufus
  07/12/2007 at 8:24 am

  Halloe jullie nederlanders
  wat leuk dat ik als ik zo ff kijk allemaal berichtjes heb op mn lieve weblogje! Ik heb echt helemaal geen tijd gehad om te schrijven of om zoiezo op internet te zitten maar als je dit leest voordat ik weer terug ben (zondagavond helaas) dan moet je maar weten dat ik een heel erg leuke en geweldige tijd heb hier en dat ik mn logje wel mis maar niet zo erg dat ik er nu de tijd voor ga nemen om iets langers te schrijven moewahahahha ;) dikke koeessss en tot snel :)

 • Reply
  jan-hugo
  11/12/2007 at 12:09 am

  Ha lieverd,
  Heeft ie nou ook een engels sinterklaasgedicht voor je geschreven ?
  zo van: Sinterclaus sat on his horse,
  enzovoort,enzovoort.
  Over paarden gesproken. Wanneer is dat trouwens weer ? JIM, bedoel ik.
  We horen het wel.
  Ome Jan

 • Reply
  Koen
  31/01/2008 at 3:54 am

  Kijk, ik ben gestoord, maar goede boeken helpen mij wel altijd.

  Marten Toonder’s verzamelbundel “Geld speelt geen rol” (bevat de verhalen: de windhandel, de sloven, de bovenbazen) maakt mij altijd erg eh gelukkig.

 • Leave a Reply