Uncategorized

WEB-LOG GRGSFSRFSGDFGR!!!

Zo na een lang verhaal was daar een lange stilte, gevolgd door een kort mededelingtje. Medelelinkje. nee toch echt mededelingtje. WTF STELT DAT NIEUWE WEB-LOG VOOR!! Het spijt me van de grond van mn hart als ik hiermee hard werkende lang bezig geweeste voorbereidende we-log-personeel-personen beledig. Echt, spijt. Als ze dit al lezen. Misschien lezen ze wel logjes aan die ze toevallig selecteren (toevalsgetallen: we hebben ze allemaal gehad op de grafische rekenmachine! Ook zo een GELIEFD ding) om te lezen of er enige reacties zijn op die ***verhuizingen en dan is dit natuurlijk een van de minder leuke. MAAR IN MY POINT OF VIEW IS HET MOOI WEL ZO! EN IN MN ZUSJES OOK! Lees dr reactie op mn vorige lange verhaal maar. Verklaart een hoop. En kijk dan vooral ook ECHT even op haar weblog om de fotoxc2xb4s te zien waar ze het over heeft. Tuurlijk tuurlijk, er zal vast een oplossing voor zijn, maar IK VOND WEB_LOG LEUKER TOEN JE NOG GEEN COMPUTERNERD MOEST ZIJN OM ALLES METEEN TE BEGRIJPEN.

Misschien is het gewoon even heel erg wennen ofzo hoor, even, erg, wennen. En dat het daarna allemaal erg leuk en positief en cool en geweldig wordt. In dat geval zal ik ook zeker een excuserend logje schrijven gericht aan de lang-voorbereidende-in-spanning-reacties-afwachten-van-bij-toeval-geselecteerde-logs-web-log-werknemers-personen. Ten goedmaak. Maar tot zover laat ik dit logje even boven aan staan. Fijne avond allemaal mensen. Is het morgen in Nederland nou ook een vrije dag? Nationale dag hier in Zweden. Is vrij. Hoerrraaaaa hele dag om uit te vinden hoe een functie meer te handelen op het nieuwe verrrrrrbeterrrde weblog! Als er internet is natuurlijk, ook dat, zal nooit zeker zijn bij vriendlief zolang we geen eigen internet hebben en dus nog steeds maar meeliften op buufs (?) internet. Nogmaals: geniet van je leven. Uhm avond. Fijne avond!

OH JESUS iets wat ik nou net zie hoor!!!! MOET JE ZELFS AANGEVEN OF JE REACTIES WIL??? dus als je haast hebt, heel erg, en je vergeet die TE VERANDEREN want hij staat op GEEN dan krijg je gewoon simpelweg NIKS omdat het niet KAN! Lies, das waar jou fout ook was trouwens. Jou reactie-status staat duidelijk op: GEEN. Web-log houdt je wakker.

6 Comments

 • Reply
  Judith
  27/05/2006 at 9:45 pm

  En jij ook gefeliciteerd met je halfjarige relatie ;) Goed hoor.
  Liefs

 • Reply
  Marcel
  05/06/2006 at 8:58 pm

  Ha, als je dan toch op je vrije dag gaat knutselen, kun je dan even het verplicht-emailadres-invullen bij de reacties uitzetten?

  In de beheerpagina klikken op Weblogs -> (naam van je site) -> Configureren -> Voorkeuren -> “Moeten ongeregistreerde mensen…”, en opslaan.

  Sterkte! :-)

 • Reply
  Marjolein
  05/06/2006 at 10:00 pm

  JA ERG HE! Ik heb maar een hele middag zitten zoeken voor ik alle functies een klein beetje had gevonden en natuurlijk was ik alles ook meteen weer kwijt en kon ik weer opnieuw beginnen :-S

 • Reply
  Tamara
  06/06/2006 at 8:54 am

  Mjaaa je moet ook gewoon blogspot gebruiken, die doet helemaal niet lastig:P
  xxx

 • Reply
  Judith
  06/06/2006 at 9:01 am

  Kom maar met die frustraties: we can handle them :) Ik vind het ook lelijk en op de een of andere manier lastiger te lezen, omdat het ‘platter’ is (de font van de tekst).
  En blogspot is ook irritant, die verandert opeens alle engelse aanwijzingen naar het Nederlands, waardoor ik nu niet meer weet wat waar staat

 • Reply
  Bob
  06/06/2006 at 10:20 am

  Niet om je te pesten en nog meer web-log ergernissen op te wekken: een aantal van je links werken niet meer, oa google. Lisa en de NCFS. Succes er mee, Bob.

 • Leave a Reply