Uncategorized

Week alleen

Woeeh moeders, zusjelief met een vriend hebben vanochted het huis verlaten en zijn op weg naar Italixc3xab! Wxc3xa1t betekent dit? Juisst dat Saar een week alleen thuis is! Wel ongeveer elke dag wat te doen dus echt alleen zal het niet worden, maar het is wel weer eens lekker om het zo even te hebben. Vandaag van 11 tot 6 gewerkt, het was natuurlijk ontzettend lekker weer dus in ons eetcafe was het echt niet druk, gewoon lekker de hele tijd bezig geweest en ook steeds veranderd van bezigheid; op het terras serveren, binnen serveren, in de pentry eten en en gekke drankjes klaarmaken.. Leuk! Dat ging trouwens erg leuk op een gegeven moment, de ijskoffie in de blender – dat werd de ijskoffie xc3xbait de blender, lag echt 10 minuten dubbel want was heel suf toen het gebeurde en opeens vlogen er overal koffie en ijsklonten in de rondte hihi. Zit nou lekker met 1 van de taartpuntjes die we mogen meenemen op zaterdagen als er over is. Jamjamjam. Ik ben echt zxc3xb3 blij dat ik niet helemaal weg ben bij cafe Latin!! Vind het echt leuk, en blijf nou eindelijk eens langer ergens dan een paar weken of maanden :) Toch wel gemist, een plek waar mensen je een beetje kennen en ik hun en ik gewoon Sarah kan zijn. Er was wel al aan iedereen verteld blijkbaar dat ik niet meer in het weekend zou komen, en met welke reden, want normaal als ik hoestte dan werd er niet echt opgekeken maar als ik vandaag 3 keer achter elkaar hoestte dan vroeg Lisa zelfs (nichtje van de baas maar dat is niet ech te merken ofzo, en ze heeft een enorme persoonlijkheid, wat dus af en toe beetje hard kan over komen, is verder ontzettend leuk meisje, veel lol) of het wel ging. Maar niet vervelend, en niemand doet anders tegen me, alleen dus, ja net dat beetje.
En heel grappig! Er komt heel vaak een voetballer bij ons eten, hij heeft in het NL team gespeeld en heeft een naam met veel Z-en en een i ofzo en is Grieks en heeft een stront verwende vrouw en 3 kindjes. Nu gaat Toni altijd even met hem praten want dat doet ie nou eenmaal met vaste/goede klanten. Dus nu ook met de voetballer, kwam vet smilend terug een kwartiertje later en liep naar me toe, dat de voetballer op zoek is naar een vaste oppas, of ik misschien iemand wist. Had ie dus onthouden dat ik au pair ben geweest en et nu af en toe doe in Amstelveen. Dus hij nam me mee naar de voetballer die net bijna wegliep met zn ene zoontje, de rest was al weg, en zei nou hee ik heb je oppasser hier! Haha die voetballer kende me natuurlijk wel van het serveren dus hij lachen, maar Toni zat me vet aan te prijzen; is echt een goede werkster, werkt natuurlijk hier bij mij, je kent haar wel, heeft veel ervaring met kinderen enz enz. Haha ik stond daar echt naast van.. uhhh? ok =) Dus voetballer zei dat ie blij was en dat ie hier toch wel elke dag bijna was dus dat we het er over gingen hebben. Ik ging weer door met serveren en toen Toni weer binnen kwam lopen ietsje later, arm om me heen, helemaal blij zeggen; dat is goed he? Dat is minder inspannend, je verdient goed, prof voetballer.. he?=)’ hahaa ik lachen, arm ook om hem heen doen, dankjewel zeggen haha, vond het zo schattig van hem!! Hij komt uit Portugal, en ziet er ook zeker buitenlands uit, spreekt heel goed Nederlands maar wel met accent en zeker als ie zich opwindt over iets gaat ie woorden door elkaar halen enzo, dus was een grappig tafereel allemaal, maar zo lief!

Morgen ga ik naar Rotterdam, (niet schrikken bow, volgende week gaan wij, je bent nix vergeten :p ) maar ben vergeten een strippekaart te kopen <dom> in de bus zelf zijn ze natuurlijk stront duur dus ga een stuk fietsen denk ik richting cs. Wel had ik van pokkeboot de tip gekregen van de treinkaartjes bij de kruidvat voor 10 euro onbeperkt treineneren in het weekend, Dat scheelt me 13 euro op een retourtje Rotterdam! yeey!

Hm.. weet zeker dat ik meer te schrijven heb.. weet het alleen even niet. Voel me vreemd vandaag! Wel goed, maar, ja, zo veel in mn hoofd, waar ik niet helemaal van weet waar dat opeens vandaan komt, maar het is niet vervelend, ja soms, maar het voelt gewoon grappig, en.. ja.. ben denk ik ook gewoon verliefd. Zucht. Pleures buitenlanders ;)

2 Comments

 • Reply
  Fred
  15/10/2007 at 7:58 pm

  Hoi Saar,

  leuk om van je te horen,
  Kom vast eens koffie bij je drinken in je cafe.

  groeten Fred

 • Reply
  Barry
  16/10/2007 at 12:06 pm

  I put a comment on the entry with the last set of photos from your shoot. Thought I would tell you as you may not check backwards that much. What happened…did you forget your English again?

 • Leave a Reply