Uncategorized

weekends 03/04

Hele dagen lang, kom ik van aaalllless tegen waar ik over wil schrijven. Dan denk ik ooh dat moet ik ergens snel ff neer krabbelen, t onderwerp, zodat ik daar straks mn logje over kan bijwerken, en dan komt het erop neer dat er veeeel te veel aantekeningen zijn over veeeeel te veel onderwerpen. En dan. Uiteindelijk. Schrijf ik nix Zo nu ook, weet ik veel wat ik moet kiezen..  Dus vertel ik maar gewoon wat ik heb gedaan in het weekend… gnigna!Vorig weekend ook trouwens.. toen was er vrijdag avond et feestje bij Ahsraf thuis wat door ging, Suus ging mee, en t was vet gezelligDas dus ashraf met ikkes En Wassim bracht met Aidin suus en mij naar huis (pffsss suus dr pa wou een ‘rustige plek’ om te wonen… nou hij heeft m gevonden hoor!!) Of tenminste, naar vits huis, die lag natuurlijk al uren te maffen en gaf in zn slaap snel ff een kusje voor ie weer totaal weg was haha de volgende ochtend vroeg ie iest van offie wel reageerde toen ik drbij kwam. ja, je gaf iets wat ik interpreteerde als kusje en viel toen weer in coma. ‘ooh great!! ik doe mn plicht’  Die zaterdag veeet moe dus thuis gebleven, alleen beetje rondgelopen in de (toen nog) zon, en zondag naar de stad geweest.Dit weekend Zaterdag met suus en aidin met nog een vriend van hem (we verstonden zn naam niet helemaal, mustafa? ) naar Stockholm, eindelijk een majo gekocht haha kan ik toch eindelijk maar rokken gaan dragen in de winter (nu nog schoenen voor dr bij) en t shirt met tekst (dont just stare, buy me a drink) en was gezellig, 9 uur savonds weer thuis bij vit, die kwam vlak daarna ook thuis, van werk.Zondag had vriendlief de ‘luxe’ om een dagje vrij te kunnen zijn!! eesrte in 3 weken geloof ik! Rond half 10 (want ja dan maggie van zichzelf wel uitslapen op zondag, soms..) belde zn vader, met wie ie dus samen werkt, en die vroeg hoe ie dr over dacht om te werken vandaag. WONDER. Dus hmmm hij van mij een hele dag en andersom, en mp3 gekocht maar die is klote vanaf het hele begin, dus moet ff terug, maja das weer op zoon rottige plek gekocht waarvan ik geen idee heb hoe k er zelf moet komen , dus moet weer ff wachten op dagje vrij van hem  En nou vandaag de eerste dag van komvux, de zweedse les. Tis geloof ik niet zo heel veel verschil, misschien ietsje serieuzer, maar met leuke mensen, en ashraf zit in de zelfde klas, en nog 3 mensen die k best goed ken dus is gesjellug. Alleen isset rooster echt heeeel erg raar en kan ik de helft van de lessen niet komen :s nou goed zal wel. En weet je wat nog een pluspunt van vriendlief is?! nou?? hij draagt geen witte sportsokken!! Hij HEEFT ze zelfs niet eens!! is dat een clichedoorbreker of wat?! ikkes gaat slapen. Dikke kus!

5 Comments

 • Reply
  rianne
  03/04/2006 at 10:30 pm

  ej saar..je kent me vast ngo wel van CFBD en msn maaruhh je hebt er weer zin in je schrijft lekker veel ik kijk vaak op je site al laat ik niej vaak een berigtj agter, doe ik et nu tog maar..
  egt leuk dat je zoveel lol daar hebt en lieve foto hierboven!

  egt een cliche hoor dat ie geen witte sportsokke draagt..
  kom ook is op mijn site kijke:D
  Kusj en liefs

 • Reply
  jetanteuitcanada
  04/04/2006 at 2:03 am

  Hi lief mens! Goed te weten dat je plezier hebt.Knap dat je die taal aanpakt, het lijkt me zooo ingewikkeld. April is good here, mostly sunny just like your smile …Love and hugs, de mountain people !

 • Reply
  Oh!
  04/04/2006 at 9:05 am

  Haha, ik hxc3xa9b die sokken zelf wel. Maar dat is omdat ik ze ook echt gebruik voor het spxc3xb3rten. Verder draag ik ze niet. ;)

 • Reply
  saarzelf
  04/04/2006 at 12:15 pm

  @ rianne: Wat leuk, dat wist k nie :) kijk ook wel op jou site hoor!

  @bergtante: Wat ben ik altijd blij met berichtjes van jou/jullie!! Vitalijus zegt dat ik hem heb aangestoken met het canada-virus en wil er erg graag een keer naar toe nou. Net als ik weer!!!!

  @ Oh!: Jaa heb je door hoe veel mannelijke wezens dat zeggen!? ;) Mijn lief sport zelfs op zwarte puma sokken..

 • Reply
  Desiree
  04/04/2006 at 2:55 pm

  heeey lieve Saar ….echt errug , was je site totally kwijt maar gelukkig ff gegoogled een daar is is ie weeeeer en ikke ook..:) leuke foto hierboven …echt smiley sarah..:)….ga nu weer wat vaker reageren …:)

  dikke zoen ….van je tantetje desiree…dennis en de meiden ….

 • Leave a Reply