Plogs & Vlogs

Weekvlog juli – varen, UMCU en feestje

weekvlog juli 2019

Opeens weet je het. Het is tijd voor een weekvlog. In deze twaalf en een halve minuut neem ik je mee naar de meest interessante gebeurtenissen van vorige week!

Auto Tessa moest naar de APK. Ik stapte op mijn ebike om mezelf door Haarlem voort te bewegen. We reden naar Utrecht voor een nieuwe LAS score voor de wachtlijst van donorlongen. Waren uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. En sloten de week af met varen op ons bootje en een logeerpartij. Dat en andere prutjes die me zoal bezighouden zie je ááállemaal in het filmpje. Vandaar maar eens even kort en bondig in tekst, voor alles is een eerste keer. Ik hoop dat je ‘m leuk vindt!

Weekvlog juli ja ja hoera

Veel te korte vlog? Meer filmpjes zie je op mijn YouTube kanaal.

2 Comments

 • Reply
  Annie
  12/07/2019 at 10:54 am

  I like! Jättefint!

  Mooie rok ook!

  Hejdå 🤪

 • Reply
  Johan vanden Bossche
  12/07/2019 at 3:07 pm

  Leuk aan elkaar gepraat. Ik dacht dat je moest kiezen tussen de kussens maar in Nederland lossen ze dat blijkbaar op door ze gewoon allemaal op te kopen. En wij Belgen maar mopjes maken over de gierige Hollanders; Bij deze mijn oprechte excuses ;-) Hou je goed , Johan

 • Leave a Reply