Uncategorized

weinig inspiratie

Wat ben ik hier nou helemaal aan het doen, vraagt vriendlief zich geregeld af. Nou dat zal ik dan ook meteen hier maar vertellen. 15 Juli kwamen mijn moeder en zusje om mij op te halen. Ze hadden besloten ook nog maar een 2e nachtje te blijven en dat vonden wij helemaal niet erg :p 17 juli op pad met de auto, een weekje Zweden gezien (nog meer ja) waarin we dagen rustig reden en stiekem op camping-stranden meegenoten, en ook langs het park van Astrid Lindgren geweest. Dat is duidelijk meer iets voor kleine kindjes, maar het was erg leuk om er geweest te zijn, en heb een zweeds groot prachtig boek meegenomen over haar hele leven en dr boeken. Ik wordt trouwens steeds meer zoals mijn moeder met boeken… het is echt verschrikkelijk, al mn geld gaat eraan op als ik niet oplet.

Een week later waren we thuis, in Nederland, Amstelveen. De eerste dag langs de familie boerboom geweest waar mn lieve ‘dinnetje lilian toebehoord, want die gingen de dag daarop helaas naar Frankrijk.. Haar heb ik dus alleen toen gezien, maar dat was leuk. Volgende dag geloof ik vrij weinig gedaan, de dag daarop met Michael helemaal naar Zevenaar gereden want hij dacht erover om zn bmw in te ruilen voor een ehh naja vergeten, maar daarin gingen we een proefrit maken, maar hij was iets te duur voor de toestand waarin ie verkeerder, dus weer terug gereden naar amstelveen, nog even wat gedronken en toen ging ie weer naar huis, en ik door naar het huis van Fokke, waar ook chanan en jehan waren. Gezellig, rond 4 uur snachts weer thuis. Ik weet de volgorde van alles even niet meer (de chaos zal voor altijd in mn hoofd blijven ;) ) . In elk geval hebben we met datzelfde groepje een lange leuke avond in het vondelpark doorgebracht. En nou is het alweer veel te laat en heeft dit stukje 3 uur nix staan doen in de schrijfruimte… meer komt later. kus:)

2 Comments

 • Reply
  rianne
  17/07/2006 at 9:17 pm

  hej sarah…

  lastig om je vriend 6 weken te missen, maja et is ook leuk om hier in nederland te zijn om al je vrienden enso weer te zien:P
  al was je een week eerder gekome had je nog naar CFBD kunne kome.. maja
  Ik hoop dat je hier heel veel plezier zult hebbe!!

  kus en liefs Rianne

 • Reply
  Gunter
  24/07/2006 at 7:53 pm

  Yo Saartje,

  Eine berichtje von Deutschland! Es ist sehr schohn hier! Echt superlachen vandaag op t water iedereen in bootjes met emmers water, roeispanen en ik met uitschuifbare Heineken hoed (tevens toeter) elkaar nat maken :D In Nederland zou zoiets nooit kunnen want dan krijg je ruzie, maar hier is iedereen vet chill :) Heb alleen wel een lichte zonnesteek nu, en echt extreme koppijn enzo.. maja zo weer de stad in zijn overal live bandjes enzo.. Vertel t later allemaal wel moet nu eten :D Dikke kuhus!

 • Leave a Reply