Uncategorized

Wie weet het nou $^%(*?!

Zucht. Met een grote Z. Het emigreren valt niet mee. Althans, het uitzoekwerk niet. Alle mensen die zouden moeten weten waar ze het over hebben, en mijn vragen zouden moeten kunnen beantwoorden, kunnen vaak niet veel meer doen dan een lief lachje laten horen door de telefoon terwijl ze dat ‘echt niet zouden weten’ en ik ‘daar toch echt even dat andere bedrijf voor zou moeten bellen’. Ja maar heej! die hadden mij al doorverwezen naar jullie ja! What am i suppose to do now!? ‘Nou dan kan je misschien ook maar het beste wachten tot je in Zweden bent. Wellicht is het makkelijker om alles daar te regelen.’  Ja maar ja maar de ambassade zei net nog dat ik als de donder op moet schieten! (ik kreeg een lichtelijk ‘student-hatende-man’ aan de telefoon.. door de brutale respons van mij werd het uiteindelijk een zeer lachwekkend verhaal, en was hij tot nu toe ook de gene die absoluut het meest wist). En als ik een chronische ziekte heb, werkt het bij mij dan anders, met die sociale verzekeringen in het sociale Zweden? Want de antwoorden die ik daar ondertussen allemaal over hebben gehoord weken wel errg veel van elkaar af..

Deze avond met moeders en zusjelief nog een ‘laatste avond’ gedaan voordat we naar mn vader gaan en daarna naar Spanje. We zijn naar de film ‘The house on the lake’  gegaan, en die is echt super prachtig. Morgen zie ik Michiel nog, die net terug is van zijn vakantie, Jehan, die terug komt van zijn werk dan, en mn vader, die ons meeneemt naar zijn eindhovense huis. Als het allemaal volgens planning gaat natuurlijk, die , zoals we allemaal weten, altijd kan veranderen. En dat maakt alles zo leuk, of niet soms :)

6 Comments

 • Reply
  itty
  28/07/2006 at 2:03 pm

  Volgens mij gaat het hoe dan ook helemaal goed komen met jou!Je hebt zoveel wijsheid in je! Bowe staat bijna op het punt om een parachutesprong te maken, dus je hoort later nog van ons!

 • Reply
  zusje
  29/07/2006 at 12:11 pm

  heej saartje, ik vind het echt superfijn dat je er bent en ik hou heel veel van je. En ben trots dat ik jou als zus heb.
  kus

 • Reply
  Fred
  29/07/2006 at 2:28 pm

  Hallo Sarah,
  Goed dat je het zo op kan schrijven!
  Veel geluk en we spreken elkaar.
  groeten Fred.

 • Reply
  Michiel
  30/07/2006 at 8:29 pm

  mooi stukje saar

 • Reply
  jan hugo
  02/08/2006 at 12:54 pm

  Ha poepie,
  Dikke knuffel en xc3xa4 lot of fun & love &
  de goeie dingen & enzovoort met je
  liefde.
  Kus JanHugo

 • Reply
  lisa
  23/08/2006 at 6:03 pm

  Heej Saartje, had je dat tasje nou maar mee genomen he? Wat zijn sommige zusje toch dom; de ene zn schoenen in zweden vergeten (hoe kan je nou je schoenen vergeten!) en de ander haar sleutels en haar SIM (hoe kan je je dim nou vergeten?!)
  Wij weten wel beter he?
  Nou ik vind je een rotwijf omdat je weer terug bent gegaan naar Zweden en heel veel liefs van liesje.

 • Leave a Reply