Uncategorized

Wij is wij

Hem ophalen van schiphol; best een sprookjes senario. Superblij en gelukkig zijn we samen en we lopgen verliefd door de stad, liggen verliefd op bed, kijken naar mooie films en proberen elkaars ‘taalklanken’ goed uit te spreken. Maar we zijn allebei niet gewend om zoveel vrije tijd te hebben wordt steeds duidelijker, en dat nog samen ook. Irritatie van hem naar mij, irritatie van mij naar hem. Maar is weer over na wat grommen en wat lachjes. De volgende dag wat meer verveling en daarom meer ruimte voor ergering naar de kleine dingen. Het duurt wat langer maar ook dit is snel goed. Tot de dag dat we genoeg hebben van het verzinnen wat we moeten doen met deze overdosis vrije tijd en leuk vinden en elke minuut op elkaar zitten. Een te stille busrit, te hard getik op de 2 eigen pc’s eenmaal thuis. De xc3xa9xc3xa9n wil weg maar de ander zorgt ervoor dat het gesprek op gang komt. Eerst moet de bozigheid en verwarring uit de weg (waarom is het niet alleen maar leuk, zoals we hadden gedroomd?) en dan kunnen we uitleggen waarom we boos en stil zijn. De xc3xa9xc3xa9n snapt de ander en vice versa. We komen er achter dat we nog steeds echt dezelfde ideexc3xabn hebben en het heel erg vinden als we ruzie-hebbend-koppel spelen. Dat wisten we ook allebei al wel, maar soms moeten dingen persxc3xa9 worden uitgesproken. Ik hou van jou – ik ook van jou!
Gekroel tijdens het fijne praten en kusjes geven en een soort plan van aanpak maken om deze Nederlandse dagen door te komen zonder banen of zon of spanning of nieuws (naast het aankomende rij examen dan) ;)
Ik ga alsnog in mijn eentje de dozen ophalen die ik nodig heb voor het inpakken van mijn spullen – morgen ga ik mijn kamer uit verhuizen – naar moeders plek tot ik wegvlieg. Want bij het plan van aanpak hoorde ook een uurtje of 2 per dag misschien even niet samen iets doen.
Eenmaal terug thuis bel ik aan; de sleutels had ik binnen laten liggen in het geval dichtbijeliefde iets wou gaan doen. Ik leg hem lachend via de intercom uit hoe hij de deur van boven af open kan maken en als ik weer in mijn kamer ben springen we ongeveer op elkaar af en wijken we de rest van de avond niet meer van elkaars zijde. Twee uurtjes weg van elkaar is best veel als je zo vreselijk gek op elkaar bent. :)

15 Comments

 • Reply
  Fred
  20/10/2008 at 9:54 pm

  Hoi Saar!
  Veel plezier hier!

  Groeten Fred

 • Reply
  Bowe
  21/10/2008 at 4:13 am

  Wat een FANTASTISCHE FOTO’S.. echt als ik fotograaf was geweest, had ik ook zulke foto’s gemaakt.. Prachtige omgeving, Prachtige nabewerking qua kleur/filter/belichting.. echt super! En natuurlijk sta je er zelf ook prachtig op! Je gaat een grote worden Saar, mark my words :D

 • Reply
  Bowe
  21/10/2008 at 4:15 am

  ow ja.. vooral die in de vensterbank is briljant.. heb je die niet in superhoge resolutie? Die wil ik laten afdrukken. ik ben serieus :D

 • Reply
  itty
  21/10/2008 at 7:43 pm

  Lieve Sarah, veel plezier samen en ohhh wat zijn je fotos mooi!

 • Reply
  Anonymous
  22/10/2008 at 9:37 am

  walgelijk om je zo in deze tijd als vrouw te koop te zetten

 • Reply
  saar
  22/10/2008 at 11:21 am

  hm interessant? Jammer dat je anoniem blijft ^^

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  22/10/2008 at 12:53 pm

  Mooie foto’s!

 • Reply
  Bowe
  22/10/2008 at 3:09 pm

  Ja die anoniem was ik :D Ik ben benieuwd wie het is.. ik denk Fred.. of wacht.. ehmm.. Shane :D

 • Reply
  Bowe
  22/10/2008 at 3:57 pm

  Trouwens ben je te koop dan? Ik bied 5 euro!!

  Eenmaal

  Andermaal..

  Verkocht!!

  Jeej ik heb een Saar.. nooit meer zelf koffie zetten, nooit meer mn kamer opruimen.. en als het regent kan ze Diesel uitlaten.. this is the best day of my life!!

 • Reply
  saar
  22/10/2008 at 5:13 pm

  5 euro bookpot? Waar zijn die 90 nulletjes erachter gebleven?

 • Reply
  Fem
  22/10/2008 at 6:22 pm

  :) prachtige foto’s en een leuk verhaal! Geniet van je verweglover! Blij zijn is het fijnst!

 • Reply
  itty
  28/10/2008 at 12:04 pm

  O wat h(eerlijk) om te lezen! Het klinkt allemaal als een h(echte) relatie!
  dikke kus van een beetjemissendebowliefmoeder

 • Reply
  Prinsesje
  28/10/2008 at 4:53 pm

  Soms is het niet zo fijn om 24/7 bij elkaar op de lip te zitten en dan is het fijn om even wat voor jezelf te doen.

 • Reply
  itty
  28/10/2008 at 7:19 pm

  JIJ WORDT WIJ!!!

 • Reply
  Carola
  01/11/2008 at 11:49 am

  Heel herkenbaar dit, en mooi omschreven. Fijn dat jullie het zo goed hebben opgelost, en twee uur kan voor eeuwig zijn dan he.

 • Leave a Reply