Griekenland Reizen

Winnaar campz.nl en over Korfoe!

Winnaar campz.nl blog

Hallo daar beste lezers, had ik het even mooi mis toen ik schreef dat het hier niet stil zou zijn vorige week. Vol goede voornemens verliet ik Nederland voor onze Griekse week op het eiland Korfoe. Maar eenmaal daar was ten eerste het internet natuurlijk bagger, en wilde ik ten tweede helemaal geen tijd “verspillen” aan mijn blog. Had ik beide van te voren kunnen weten, maar soms neemt de blog-motivatie de realiteit over. Dus bij deze, een aantal dagen te laat: de uitslag van de winactie en een snelle eerste verslaggeving van Korfoe!

And the winner is…

De zondag dat ik hier eigenlijk zou vertellen wie het shoptegoed gewonnen had probeerde Vriend en ik er nog wel wat mee te doen. Alle namen schreven we dus vast op papier, met het ene potloodje wat op dat moment tot onze beschikking was. Er deden 21 van jullie mee door middel van allemaal leuke comments hier. Dat betekent dat jullie elk 4,76% kans hadden om te winnen, how’s that for a little nerdy fact. Wie dat werd besloten de lootjes die ik had gemaakt en blind trok! Het gifje hieronder is wat langzaam, maar laat het proces wel netjes zien.

Winactie campz.nl

Ons Griekse kleurpotloodje maakt het misschien lastig om meteen te zien, maar de naam die ik uit het glaasje trok is HILDE! Super leuk, ik stuur je een mail met de code van het shoptegoed erin!

Korfoe 2018

Kort eerste verslagje over Korfoe

Dan nu over de week op Korfoe. Het. Was. Heerlijk. En heerlijk klinkt misschien vooral relax-strand-uitrust-achtig, maar dat bedoel ik niet. Het was heerlijk als in, even een stukje oud leven terug. Avontuur. Vrijheid. Een diepe teug Griekse zeelucht mijn longen in. Zeven dagen knallen en niet denken aan hoe het daarna zal gaan. Ook al gaat Cystic Fibrosis overal mee waar ik heen ga, in een week als deze is het even niet zo aanwezig. Lichamelijk verandert er natuurlijk niet veel, al helpt de excitement-adrenaline, maar in je hoofd is het gewoon niet aanwezig. Standje negeer op het hoogste level. De enige momenten waarop het duidelijker binnenkomt zijn die waarop je merkt hoeveel minder je kan, vergeleken met het vroegere buitenlandse leven. Maar die emotie blijft niet lang hangen en was in dit geval na de eerste paar dagen helemaal weg, omdat alles wat nog wél kon gewoon te fijn was om er verder nog aandacht aan te schenken.

Korfoe Paleokastritsa

Korfoe juni 2018

En het was dan wel stil hier, maar achter de schermen gebeurde er van alles. Over het filmpjes maken is namelijk niets gelogen, er komen allemaal vlogs aan! Voor elke dag eentje, can you believe it? Voor het eerst dat ik een week lang dagelijks vlog. Het filmen ervan was leuk maar het editen nog veel meer. Ik wilde NIET terug naar Nederland, struggle om de zin van het leven hier weer te vinden, en dan is het heerlijk om met dit excuus nog even midden in de Griekse dagen te blijven hangen. Vriend is gek genoeg ook blij met het filmwerk, want “zo onthoudt ‘ie tenminste wat we allemaal hebben gedaan”. De dagen vlogen voorbij en herken je dat je dan nauwelijks meer kan na vertellen wat je allemaal hebt meegemaakt?

Korfoe scooter
Korfoe ezel rescue

De filmpjes van de eerste dagen zijn al bijna helemaal af, hebben alleen nog wat schoonheidsfoutjes om te corrigeren. Dag één zal dus heel snel online staan hier (en dus ook en zelfs nog eerder op mijn youtube kanaal)!

Korfoe Gouvia paradise hotel

Voor nu dus alleen wat random foto’s hier zonder uitgebreid verhaal erbij, maar over, hmmm, ik wil zeggen twee dagen maar durf geen beloftes meer te maken, begint de filmpjes reeks hier ook. Zelf super veel zin in en ik hoop jullie ook!

Tot dan, en Hilde, nogmaals gefeliciteerd!!

2 Comments

 • Reply
  Karlijn
  05/07/2018 at 5:40 pm

  Kom maar op met die filmpjes!
  En Saar, verander je leeftijd even aan de rechterkant van je blog ;) X

  • Reply
   Sarah Smit
   05/07/2018 at 6:26 pm

   FOREVER IN MY TWENTIES

  Leave a Reply