Uncategorized

WinterChaos

Hellow halloe , nou in xc3xa9xc3xa9n dagje is heel midden-zweden totaaaal omgetoverd in winterland! De sneeuw is zeker blijven liggen en overal ligt alweer ijs op de grond, onder en naast de sneeuw .. Gisteravond kwam vriendlief niet zo laat thuis dus besloten we naar de film te gaan: Djxc3xa4vulen bxc3xa4r Prada oftewel The devil wears Prada. Allebei het boek gelezen ooit (wauw ja echt waar, hij ook (6) ) En de film was leuk hoor! Ik weet niet hoe dat in NL is maar hier krijgt die film allemaal lage recensies , in de meeste tijdschriften 2 van de 5 sterren enzo weet je wel.. wij vonden hem wel meer waard hoor :) ! Maarem, om dus even naar Kista te rijden, hoe lang dat ons kostte?? Nou, een lange 2 uur!!!! Shiit het was echt zo lang, en natuurlijk al donker, en alll die auto’s zooo voorzichtig, en super super super veel ongelukken en auto’s die het opgaven en vlak voor Kista loste de file opeens op, maar niet nadat we langs minstens 16 stilstaande vrachtwagens moesten rijden, die dwars over de snelweg stonden, of half in de berm.. 23:15 weer naar huis, kwamen we nog allemaal zakenmannen tegen die helemaal bevroren naar huis aan het lopen waren, die hun auto dus maar hadden opgegeven en laten staan ah echt zielig..

Img_2056

Deze ochtend stond vriendlief niet vroeg op, 7 uur en toen moest ik ook wakker worden, dus eindelijk weer es samen ontbeten  heel rustig, en toen ik later terug kwam in de slaapkamer om wat te halen lag ie zelfs weer in bed!? Nou die had geen zin om te werken vandaag dus bleef thuis :p hihi kan er wel mee leven hoor! Maja ik moest eerst naar Stockholm, alle bussen vertraagd nog, en bij de halte voor ons huisje, gelukkig aan de andere kant dan ik moest hebben, kwamen alle bussen terecht in een soort ijskuiltje en duurde het steeds 5 minuten ofzo om er weer uit te komen, echt je zag al die buschauffeurs met de seconde nijdiger worden.. Wonderbaarlijk lagen de pendeltxc3xa5gs nog redelijk op schema, in Stockholm in centraal station stond wel de grote hal helemaal vol met mensen allemaal voor het boord met veranderingen en tijden.. zo druk is het anders nooit daar. Op de terug weg kwam ik nog 2 meisjes tegen van school, wel aardig maar heb niet zoveel met ze, maar even knuffelen praten en doei.

Img_2051

Terug thuis was vit dus lekker daar in een warm bed hmm met mn bevroren pootjes meteen in gesprongen :) Nou liggen we niks te doen.. geloof dat hij ondertussen bijna alweer slaapt hihi kga m ff wakker houden.. kunnen we zo nog ergens heen ofzo. Nou hele dikke kus van een vrolijke saar (K)!

3 Comments

 • Reply
  jolanda
  01/11/2006 at 5:18 pm

  Borrelavond 3 november

  Op vrijdagavond 3 november is er een borrelavond van 18:00 tot 21:00 uur. Deze avond wordt weer gehouden op de nederlandse ambassade. Ingang via Peter Myndesbacke. De voor deze avond in de Hollanse Nieuwtjes aangekondigde ladiesnight kan helaas niet doorgaan.

  De borrelavond van december zal dit keer niet op de eerste vrijdag van december worden gevierd, maar in plaats daarvan op 8 december! Ook dan weer op de nederlandse ambassade en ook het tijdstip is als vanouds tussen 18:00 en 21:00.

  http://www.dhcs.se/gezocht.php voor kinderoppas bij nederlandse families

 • Reply
  lisa
  03/11/2006 at 9:28 pm

  Heej saar.
  T klinkt als een vredig stukje maar ik heb t niet echt helemaal kunnen lezen met concentratie, want Deem is hier en er is weer is een boeiende discussie tussen mam en deem.. Nouja. hoop dat we het weekend een beetje door komen met zn drieen. Ik ga trouwens morgen met ilse naar de film ‘zwartboek’. Gaat over de oorlog en alles maar t ziet er heel mooi uit (de trailer) en ik heb van iedereen gehoord dat ie heel mooi is dus =). Ik wou ook wel naar the devil wears prada. Maar die had ilse al gezien dus.. Nouja =D Heel veel plezier met spelen in de sneeuw (MOEWHAHAHA)
  kusje van je zusje (A)

 • Reply
  Martine
  10/01/2009 at 7:53 pm

  Zo probeer ik te leven! :D

 • Leave a Reply