Uncategorized

WWEER kort!!

Ondertussen net zo site-verwaarlozend als zusjelief, heb ik er wel meer schuldgevoel over hoor!! Ik check bijna elke dag mn site, in hoop misschien, leuke, nieuwe, berichtjes te vinden, maar neee saar , kom nou, jij nix nieuws, bezoekers nix nieuws! en zo isset!

Jongens! ik heb een digitale camera gekocht!!! Ik dacht dat ik van mn allerliefste samsung hield, je weet wel, die fotografische liefde die in mn tas zat toen die tas wegliep in stockholm, erg vervelend.. oooh en nou moet ik alweere weg!! nou peopletjes volgende keer schrijf ik eCHT iets okeej?! doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kussssssssssssssssndeneennnnnn!!

6 Comments

 • Reply
  Judith
  09/02/2006 at 11:10 pm

  We dachten, we wachten, en nu is het eten koud! :P (jeugdsentimentboekje….)
  Oke, maarre :P Volgens mij is februari de 2e maand van het jaar ;)
  Liefs

 • Reply
  Bob
  10/02/2006 at 10:15 am

  Shit Judith, je was me voor :? Ik wilde dat net zeggen totdat ik jouw reactie las :P Trouwens, digitale camera’s zijn leuk speelgoed! Die van mij gaat ook weer mee zometeen, naar de Davis Cup in de Rai. :)

 • Reply
  saartjuh
  10/02/2006 at 11:05 am

  jaha maar snap je… als ik al geen eens tijd heb om een behoorlijk logje te schrijven.. denk je dat ik er dan WEL aan denk om de catogorie te veranderen?!?! :D :D

 • Reply
  itty
  10/02/2006 at 12:30 pm

  Hoi Sarah, hier een trouwe lezer die elke dag even kijkt naar zowel Bowe’s log als die van jou. Vaak denk ik:shit, weer niks. Vandaag blij gemaakt met een dooie mus, want je moest weer weg! Geduldig wacht ik maar weer af, maar je moet weten dat ik ook wel weer eens wil lachen!

 • Reply
  2 geiten in DH
  10/02/2006 at 6:26 pm

  NEe, maar daar gaaaat het niet om. Het gaat om het principe ;)
  kusje, J + T 8)

 • Reply
  Bob
  12/02/2006 at 12:53 am

  Ja ik begrijp je wel, maar beetje pesten hoort er bij soms :P Bedankt voor je compliment over stukje van Bowe op zijn site trwns ;) Je kunt ook heel gave panorama foto’s maken met digitale camera’s, kijk maar eens op mijn site bij stukje van Davis Cup van dit weekend, vormt misschien inspiratie voor je :)

 • Leave a Reply