Uncategorized

zal je op me wachten?

Ik heb een liefdes kater vandaag. Heb 9 uur geslapen vannacht en voel me totaal waardeloos en moe en er is maar 1 ding/iemand in mn hoofd! Heb wel braaf gewerkt van 10 tot 18:30 maar jees wat duurde de dag lang. Heb wel nu eindelijk echt mn nummer aan ana staciou of hoe je dat ook schrijft gegeven, die voetballer, daar ga ik waarschijnlijk ergens deze week bij oppassen op zn kindjes. Exciting :p Hoe dan ook. Liefdeskaters zijn het ergst na de avond waarop je weer naar dat verdomde vliegveld moest om je liefde voor de zoveelste keer weg te brengen na een duizelingwekkend goed weekend. Woensdagochtend werd ik wakker met een smsje dat mr. aussi er de avond daarna zou zijn. En donderdag stond ik dus op hem te wachten om vervolgens in het midden van iedereen 5 minuten lang te knuffelen en kusjes te geven en lieve grapjes te maken, en dan de bus naar Amstelveen terug te nemen. Het was al zo gewoon om weer samen te zijn, heel bizar, en heel anders dan vorige keer in het begin haha. Het was al erg laat eenmaal thuis dus meteen maar gaan slapen en nog heel even mn geschiedeni boek doornemen, ja echt. De volgende ochtend had ik de laatste test om kwart voor fucking negen. Ik zal ook niet voor een grote verassing staan als dat geen 8 blijkt te zijn straks. Shane bleef liggen, toen ik weer thuiskwam 1,5 uur later was hij aan het lezen en hadden we ongeveer in gedachte om door NL te gaan trekken meteen, maar was zo moe en koud dat ik met kleren aan onder het dekbed tegen hem aan ging liggen en ben binnen 2 minuten in slaap gevallen, hij ook. Om 12 uur weer wakker en 2 uur later toch al wel opgestaan haha ontbeten om 3 uur, mn tas inpakken, fiets van de fietsenmaker ophalen en de bus van half 5, nou.. eenmaal op centraal station wisten we opeens niet meer zo zeker of we nog naar groningen zouden gaan die dag. We zijn toen maar een of ander straatje links van het station ingelopen waarvan ik niet kon herinneren dat ik er ooit geweest was, en hartstikke leuk bleek te zijn vol buitenlandse restaurantjes! Allebei verslingerd aan Thais food dus een heel knus restaurantje gevonden waar we lekker gegeten hebben en de kaart van nl hebben bestudeerd die we nog wel bij het infopunt op cs hadden gekocht. Daarna richting de dam, waar shane opeens aandachtig een fietstaxi aan het onderzoeken was wat ik nogal raar vond, tot hij vroeg of ik wel eens in zo een ding had gezeten, nou eigenlijk niet! Dus hebben we goed toerist gespeeld en ons naar rembrandplein laten vervoeren. Daar een cafe binnen geweest, toen naar Leidseplein gelopen waar we niet goed wisten wat we gingen doen maar toen een folder van boom chicago in onze handen gedrukt kregen dus gingen we naar een show waar alle improviseurs inzaten en was echt heel grappig!

Volgende dag werd ik om 10 uur wakker gemaakt door een shane die hyper achter elkaar lacherig vroeg of ik al wakker was of ik al wakker was of ik al wakker was (‘jij bent de hele tijd vervelend dus ik vond dat ik dat ook mocht’ ja hallo dat mag als je slapeloosheid hebt met een vriendje ja?! ;) Maar op de een of andere manier zijn we weer de deur niet eerder uitgegaan dan 3 uur, wat betekende dat we in een trein zaten om half 5, op weg naar groningen. Ja echt. Waarom weet ik ook niet hoor =) We hebben goede gesprekken gehad in de trein dus daar was het wel goed voor. In groningen bleek elk freakin hotel volgeboekt te zijn, serieus, we hebben anderhalf uur de hele stad afgelopen op zoek naar any kamer! Bij het 7e hotel stond de vrouw alweer op met een blik van. tja.. maar ze vertelde dat er mensen voor een reservering er nu na 2 uur nog niet waren en we die kamer konden krijgen, yeeeey! Een uur half uitgeput op bed gelegen en toen weer wakker om uit te gaan. Naar een typisch Nederlands afschuwelijk feestcafe geweest, wat erg leuk was heel stiekem. Om half 4 terug op de kamer na wat smerig lekker fastfood weggewerkt te hebben. Volgende ochtend waren we blij met de tijd die een uurtje terug was gegaan, en we dus het ontbijt nog haalden na weer te lang te hebben liggen praten en muziek te luisteren haha. Was lekker. Toen weer gaan lopen, we waren eigenlijk half van plan om het Groninger museum nog te zien maar hadden nog maar een groot uur, dus hebben we even in de winkel daar rondgehangen waar ik een leuk boek ben tegengekomen trouwens (‘The Dutch, I presume?’ verbazingwekkend leerzaam voor mij Nederlander, en handige uitleg voor buitenlandse vrienden. Wist je dat wij 4 miljoen melkkoeien hebben die elk 36 liter melk per dag produceren?? En 16,4 miljoen inwoners hebben en 20 miljoen fietsen? 60% van nederland made up of polders is?) en toen maar weer richting treinstation, waar de trein een half uur te vroeg al stond maar we toch in zijn gaan zitten, aangezien we dan iig verzekerd waren van een plekje, in tegenstelling tot de eerste helft van de heenreis, we zaten toen op de grond bij de deuren! Shane is degene die dit weekend alle fotos en filmpjes heeft gemaakt dus ik moet wachten tot ie weer internet heeft en zo trouw is om mij die dingen op te sturen, dan zal ik hier wat laten zien :) Mis hem :(

4 Comments

 • Reply
  Fred
  24/10/2007 at 10:05 pm

  Hoi Saar,

  blijf maar lekker schrijven hoor. blijft leuk!

  Gr. Fred.

 • Reply
  Marcel
  25/10/2007 at 2:15 am

  Hej Saar!

  Succes met je tentamens! Als je zoveel blogtijd hebt, kun je dan niet voor mij ook een stukje schrijven? Mijn weblog staat echt al veeeeeeeel te lang droog…

  Ik ga zelf ook weer een beetje “terug naar af”: volgende week verhuis ik naar… Utrecht! Het zal wel vreemd zijn om na Uppsala en Parijs weer in Nederland te wonen, maar ik heb er ook wel weer zin in. Heel definitief zal het niet zijn trouwens – de sollicitaties voor posities overal en nergens zijn alweer de deur uit. :-)

  Groetjes uit – nog net – Parijs!

 • Reply
  zaarzelf
  25/10/2007 at 9:42 am

  Fred,dankje =)

  Marcel, jij in nederland?! ben je helemaal de weg kwijt? haha spannend hoor ook die nieuwe sollicitaties meteen weer. Succes dr mee! ;D

 • Reply
  annepan
  30/10/2007 at 7:48 pm

  hej zaar
  hij is wel gek in z’n hoofd om je te laten gaan.
  binnenkort kan ik je zelfs persoonlijk op komen vrolijken enne jij mij .. goh lachuh

  kram

 • Leave a Reply