Uncategorized

Zoet als Mokka

Het zware werken is weer begonnen! Dat vraagt om een ‘hoera!’ want werken vind ik helemaal niet verschrikkelijk en geld verdienen alleen maar heerlijk (don’t we all). Gister afgesloten en vanochtend geopend, lig ik nu uitgetelt op bed, ben echt super moe na 2 daagjes werk! Maar heb ook niet bepaald veel geslapen al een hele tijd en wel druk bezig geweest dus het valt nog te verklaren. Was vanochtend na mijn wekker ook weer in slaap gevallen en werd wakker, 5 minuten voordat ik in Mokka moest zijn. Aarggh.

Cimg2913

Zondag werk ik er weer. Kom gerust langs als je toevallig in Amsterdam bent – zoals Bowe en Kaj gister plotseling deden, erg leuk!

10 Comments

 • Reply
  Lisa
  03/08/2008 at 12:45 pm

  hahah ziet er gezellig uit :D
  Ik lag in t vondelpark en had niet zo’n zin in drukte geloof ik dus heb weer genoten van perfectie-slapen met jillian in de zon :)
  met wie was je allemaal dan?
  kus!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  03/08/2008 at 2:21 pm

  De sfeer moet vast erg leuk zijn maar ik heb het niet zo op de Gay-Parade. Toch leuk dat je er eens bij bent geweest maar ik zie liever even een kort stukje op het journaal ;) toch wel fijn dat de sfeer dan zo gemoedelijk is. Was dat altijd maar zo!

 • Reply
  Bowe
  03/08/2008 at 7:13 pm

  Gezellige boel zo te zien! Ik wil er ook wel een keer heen.. misschien volgend jaar.. of ik ga naar de gayparade in SF.. die is er vast wel :P

 • Reply
  manon
  03/08/2008 at 10:53 pm

  hoi,
  mooie foto’s van de gaypride ik was die dag op loveland bij t sloterparkbad ook erg leuk.
  Ik heb ook cf en woon nu in haarlem maar ook geboren en op de lagere school gezeten in amsterdam. ben nu 36 maar vindt de feesten in amsterdam altijd leuk. Ik kwam vroeger veel in de roxy.Ik las je blog op t cf cafe.
  groetjes manon de jong

 • Reply
  saar
  04/08/2008 at 12:18 am

  @potebok – als ze daar geen gay pride hebben… damn =D

  @manon, bedankt voor je berichtje! Is altijd leuk , iemand met cf die al ouder is. Of bestempel ik je nou met het woord ‘oud’ – niet de bedoeling ;)
  Ik kom geloof ik nooit in de Roxy.. waar zit dat? Amsterdam is idd gewoon geweldig, voor alles wel btw!

 • Reply
  Anonymous
  05/08/2008 at 7:41 pm

  zo hoor ik ook nog eens waar mijn jongens uithangen haha.

 • Reply
  saar
  05/08/2008 at 10:28 pm

  hihihi

 • Reply
  Anonymous
  06/08/2008 at 8:58 am

  de pannekoeken waren heerlijk haha

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  07/08/2008 at 2:46 pm

  Dus daar werk jij? Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  07/08/2008 at 2:46 pm

  Dus daar werk je? Ziet er leuk uit!

 • Leave a Reply