Uncategorized

Zonder foto’s in het internetcafe

Dat moet dan maar zo. Ook voor mij is het behoorlijk afkicken zo zonder blog zeg, bah! Ik zal snel samenvatten wat er allemaal is gebeurd en wanneer en waarom en, nouja, wat ik altijd al doe dus.

Anderhalve week geleden op het vliegtuig naar Nice waar Shane natuurlijk was. Zaterdag moesten we wat regelen in Frankrijk dus hadden we bedacht dat we sowieso de eerste nacht daar zouden blijven ook al was de boot in Italië. We blijken allebei van het very last minute regelen te zijn dus Shane had een hotel geboekt in de 10 minuten wachten op het vliegveld tot ik er was :p Nice was vol dus zijn we naar Cannes gegaan. Wat een mooie stad!!!!! Daarom wou ik ook zo graag wachten met dit blogje tot ik er fotos bij kon plaatsen want het is echt prachtig :( We zijn ook in een rondtour-toerisme-treintje geweest omg niet gedacht dat ik dat ooit zou doen en laat staan op zo een plek maar we hebben ons vreselijk vermaakt. Bloedjesheet dus ook op het (luxste) strand (ooit) gelegen natuurlijk en rondgelopen en lekker uit eten geweest en gewoon echt weer intens genieten. Nu weer lang genoeg om back to reality te komen zonder elkaar.

Die zondagnacht kwam ik om half 2 thuis en om 8 uur de volgende maandacht ochtend moest ik bij de tandarts zijn om mijn gaatjes te laten vullen. Grote Slik. Ik wist niet het adres van mn tandarts en ook eigenlijk niet zijn naam en had dus nog steeds geen internet dus ben ik heel saaie dingen op mn pc gaan doen, wachtend op het moment wat kwam, namelijk 3 minuutjes internet!! Ik als een gek de naam van mijn tandarts die in me was opgekomen op google gedingest, een adres erbij gevonden, en op de ov-site gecheckt hoe ik dat het best kon doen (Aangezien mijn fiets nog steeds niet terug is gebracht door de jatter). De volgende ochtend om kwart over 7 in de bus, hard hopend dat de naam die in me was opgekomen idd de naam van mijn tandarts was, dat er maar 1 tandarts was met die naam en het erbij gevonden adres dus klopte en ook niet verouderd was… maar het was helemaal goed! Wat niet zo goed was, was het boren. Nouja het ging wel goed maar wat een vreselijk gevoel is dat, ieew dat hoeft echt niet meer van mij hoor, ik blijf mn tanden als een gek poetsen! Al deed ik dat altijd al.. hm.. Auw ik heb een snoepje in geslikt zonder de kans te krijgen om te kauwen. Dat is ook niet zo fijn.

Vrijdag avond had ik mijn HAVO diploma uitreiking. Nu is het echt – ik kan het aanraken! Er waren onverwachts veel mensen met me mee gekomen, namelijk Lisa, mn vader en José, die Demian zelfs bij zich hadden, mn moeder en André die een dag eerder van vakantie terug waren gekomen! Ik dacht dat Lies en ik samen zouden gaan haha dus dat was allemaal wel grappig en leuk. De uitreiking zelf was een drama, maar zoals lies al zei was het gewoon een heel goede realistische vertoning van hoe deze school is, dus eigenlijk heel goed gelukt. Nu is het echt helemaal klaar!!!

Dindsdag werd ik gebeld door mijn oude bazin van Mokka, of ik misschien zaterdag kon werken? Of zondag? Of allebei? haha jahoor! Eindelijk wat te doen! En hoe, hard hard hard zwetend tot spierpijn werken!! Maar wel erg leuk en alles lukte nog goed en ook weer heel gezellig. Zaterdagmiddag al vroeg Sabine – de bazin (Wat een stom woord is dat toch) – of ik misschien zondag kon afsluiten. Euh i guess, bedoel je dat ik dan een sleutel moet hebben? Ja ik kreeg die van haar nu wel want ze had thuis toch nog een reserve sleutel. Ah, ok, en wat doe ik daar dan mee? Moest ze lachen – nou wat je meestal doet met een sleutel; deur op slot doen! Neee maar daarna?! Oh, ja na je vakantie kom je toch vaker invallen, zien we dan wel. I see. Dus stond ik zondag avond opeens het laatste open uur van Mokka in mn eentje alles klaar te maken en te serveren en daarna schoonmaken en afsluiten. Mijn hemel wat veel werk en de helft allemaal dingen wat ik nog nooit had gedaan of gezien maar alles ging wel goed, was wel zenuwachtig die avond en volgende ochtend wat Sabine zou zeggen de volgende dag (oja ze had ondertussen gevraagd of ik Maandag ook kon werken, sure!) maar ik kwam binnen en het eerste wat ze zei was dat ik alles heel goed had gedaan. Jeej! En ook gisteravond afgesloten. Het voelt wel stoer om degene te zijn die op een stoeltje de grote luivel van zo een eetcafé-tje in het super leuke straatje in te klappen/rollen, de vuilinis op straat te zetten en de deur op slot te doen!

Ben wel erg blij dat ik vandaag niet hoef te werken. Mijn spieren doen mega pijn in mn hele lijf en zijn ook bijna allemaal al ongeveer 2 keer zo groot van de plotselinge werkshock dus tis wel weer ff goed voor mij haha. Ik heb wel een to-do-list gemaakt voor vandaag en dat wordt altijd verassend veel dus ik hoef me niet te vervelen (Gelukkig want dat heb ik al te vaak gedaan de afgelopen tijd). Dan ga ik nu weer wieberen uit dit internet-cafe, het internet probleem thuis is echt heel vreemd en niemand snapt er wat van, buh echt heel vervelend. Maar wie weet gebeurt er binnenkort een wonder en doet het het ooit weer.

Oh had ik hier al verteld dat ik 3 juli t/m 24 juli in Suriname ben??! Met mn vader, José, haar zoontje Robin, en mn broertje Demian en zusje Lisa. Spannend he!?! ;D

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  19/06/2008 at 9:07 am

  sorry Sarah, maar ik vind dit frustratie/logje wel heel grappig om te lezen! misschien komt het ook wel doordat ik ondertussen een prachtig muziekstuk van Bowe beluister…hij heeft echt talent!!
  wel heel erg kut van je fiets en natuurlijk van die muizen haha
  Ik kan me zo voorstellen dat je baalt van het niet bij elkaar zijn, het geeft ook zoveel onrust…maar ja..saartje en rust?????

 • Reply
  zaarzelf
  19/06/2008 at 11:33 am

  Ja het lijkt niet te mogen! ;p

 • Reply
  itty
  19/06/2008 at 8:17 pm

  misschien hadden je tanden gezandstraald moeten worden, vraag maar aan Bowe. We zijn van tandarts veranderd, naar de beste van Lelystad gegaan, en ook Bowe en Kaj bleken van een nog nooitgeengaatjesgebit naar vele bijnagaatjes enzo gegaan te zijn!

 • Reply
  John
  01/07/2008 at 2:49 pm

  Alvast heel veel plezier in Suriname! Hopelijk doet daarna internet weer normaal bij je, want een vakantie in Suriname levert vast ook wel weer wat leuke foto’s op :-).

 • Reply
  Anonymous
  14/07/2008 at 10:51 pm

  is het fijn in suriname?

 • Leave a Reply