Uncategorized

zonniger alles

Wiskunde po was dus niet goedgekeurd over de email gescand enz dus was ik vandaag gaan brengen (3 kwartier heen, po uit tasje in opleidingmanagers hand, 3 kwartier terug op de fiets hehe maargoed) op de terug weg langs moeders huis om het pakketje op te halen wat Lief zn moeder had gestuurd voor zn verjaardag (hij was gisteren jarig!) dus dat krijgt ie als verassing als ie hier is. Bij moeders lag er ook een brief van school en ik verwachtte al mn cijferlijst dus met angstige gedachtes maakte ik de enveloppe open en was eigenlijk heel blij! Geen nieuwe cijfers behalve de aardrijkskunde se’s die ik nog niet had terug gekregen, daar had ik toch een slecht gevoel over? Een 7 en een 7,3 wtf!! Hoera! Dus voor aardrijkskunde ga ik het examen in met een 6,9 gemiddeld. Alleen klopt wiskunde niet wat er op staat. Ik mocht de 4,4 inhalen want die maakte ik de dag voor ik opgenomen werd met 40 graden koorts in het midden van het jaar. Maar er staat nog steeds die 4,4 plus mn po is dus nog een 1 omdat de leraar het weigerde die na te kijken via de mail (de logica..). Er was een brief in diezelfde enveloppe, daar stond op dat als er dingen niet klopte je naar dit en dit nummer moest bellen. Deed ik, werd 3 keer doorgeschakeld (nogmaals, de logica..) en ondertussen keek ik nog even verder op de brief. Gelukkig had ik wel in 1 keer het goede nummer voor de havo uitgekozen.. oh er staan ook tijden bij dat je kan bellen. Havo van 10 tot 11. Ojeej hoe laat ist eigenlijk.. 10 over half 11. Ha fijn al dat eeuwige toeval :) Nou goed ze gingen zoeken maar hadden gewoon geen cijfer doorgekregen van mn wiskunde leraar. $%#(*#%(#$%$#(. Dus. Ze zou hem gaan bellen en het allemaal uitzoeken en ook was niet eens zeker dat mn po wel nog nagekeken zou worden maar ook dat zou ze gaan uitzoeken. Dat krijg ik vandaag niet meer te horen maar ik moet morgen weer dat takke eind naar school fietsen om mijn dan definitieve cijferlijst te tekenen, dan vind ik dus pas uit of het allemaal is gelukt of niet. Anders zou ik met een 4,3 gemiddeld mn wiskunde examen in gaan en daar zou ik echt van balen aangezien ik zeker weet dat ik dat SE goed gemaakt heb, en voor mijn po iig hoger dan een 1 zou krijgen. (Bob bedankt voor je hulp!!)

Nu wil ik eigenlijk de was gaan doen, tis al een eeuw geleden dat ik naar de wasserette ben geweest. Mijn ‘wasdoos’ (vond het leuker dan zo een mand) valt dus bijna uit elkaar met wat dingen er vast naast en ik draag vandaag een kleding combinatie waar je me anders nooit in zou zien! Dan is het weer oppas-kook-dag dus ga ik om 3 uur lau ophalen met een vriendinnetje en naar tapdansen brengen, ook weer ophalen (ja we blijven vriendelijk ;) boodschappen, koken voor iedereen en dan klaar geloof ik. Morgen weer oppas-kook-dag zodat ik daar klaar mee ben voor de week als Shane hier aankomt. Die heeft me ondertussen verteld dat het weer goed blijft op zee en ze dus dinsdag ochtend op bestemming aankomen. Hij is hier dus woensdag of donderdag =)

Nu de was doen anders moet ik al mn kleding daar laten omdat ik lau al moet ophalen! En jxc3xa1 er worden daar dingen gejat helaas. Ben benieuwd wat voor dodo’s ik nou weer tegen ga komen hihi.

Oh trouwens gisteren is het belangrijke eerste-dagje-vondelpark aan de orde geweest!! Samen met michiel een hele tijd in het gras gezeten en ook echt lekker warm. Wiehooeee!

2 Comments

 • Reply
  Marcel
  21/04/2008 at 2:27 pm

  Hee, dat gaat helemaal de verkeerde kant op! Hier is het vandaag voor het eerst “winterweer” (dat wil zeggen, kouder dan 20 graden) en nou ga jij een beetje in de zon in het Vondelpark zitten. Geef ons mooie weer eens terug!

  Nou ja, eigenlijk heb je het na al dat harde werken ook wel een beetje verdiend. Goed, vooruit dan maar, geniet er maar van… ;-)

 • Reply
  saar
  21/04/2008 at 2:49 pm

  *corrigerend wijsvingertje* Marcel als ik je nog EEN keer hoor zeuren dan…!
  Neehoor =) ik gun je van harte 30 graden enzo. Maar als het bij jullie rond de 20 graden is en hier rond de 13 vind ik dat eigenlijk toch echt geen probleem!!

 • Leave a Reply