Uncategorized

Zoveel goeds

Het sneeuwt en het sneeuwt en het sneeuwt. Hele dagen lang en de komende 5 nog meer zeggen ze. Ook al wordt het maandag weer boven de nul graden in plaats van de min 17 wat we hier nou hebben (gehad?). (Zo marcel weet jij dat ook weer alvast). Maar met de zon erbij, die er voor gister een paar dagen was, is het zo ongelofelijk mooi nou! Ik lijk zelfs de kou een stuk minder storend te vinden dan vorige winter, ook al is die zon er niet. Aan het verzweedsen? Might be. Mag ook wel een beetje nou.
Img_2779
Een paar gebouwtjes van mijn school, die uit veel kleine gebouwtjes tussen heuveltjes bestaat

Img_2780
Het uitzicht als ik van mijn klaslokaal naar de lunchzaal loop. Honderd meter verderop is het nog veel mooier maar mijn bus kwam bijna dus :D Vandaar die mensen bij de bushalte, dat zijn een paar klasgenootjes.. anders staat er zowat nooit iemand te wachten.

Img_2787
Wijze ik in de zomerzon ;)

Img_2785
Een paar huizen aan ongeveer het begin van de dorpstraat in Sigtuna.

Img_2789
Hier sta ik elke ochtend aan de rechterkant 8 minuten te bevriezen omdat ik moet wisselen van bus. Vanochtend trouwens koffie gekocht in het winkeltje ernaast aan de linkerkant, en toen de bus kwam zei de chauffeur dat er geen koffie mee naar binnen mocht!? Ook al zat er deksel en alles op. Okaay dat was dan de eerste keer ooit?! Ook voor de toch echt zweedse Frida… koffie weg gegooid, had er nog geeneen slokje van genomen :( Maar had wel mn handen beetje warm gehouden tijdens het wachten :)

Het is niet echt mogelijk om de sfeer hier met een paar foto’s neer te zetten maar het is echt heel mooi en ik zou het bijna gezellig noemen zo af en toe ;p Als de zon schijnt is iedereen ook echt duidelijk aan het genieten en staat iedereen bij de bushalte met hun gezicht richting de zon haha. Mja, op het moment blijft de sneeuw maar vallen dus wil iedereen zo snel mogelijk naar binnen terug.

Ik heb vandaag echt zo een goede dag! Voel me gewoon supergoed, en dat heeft ook zo zijn redenen. Zo gaat het bijvoorbeeld super goed op school, krijg ik misschien studiebijdrage van csn hier, slaap ik weer heel erg diep en lang uit het niets, heb ik na lang zoeken naar de beste site een organisatie gemailt over vakantie werk op een franse camping en meteen vandaag een heel lief mailtje terug gekregen vol informatie waarin ook duidelijk was dat er voor mij echt mogelijkheden waren dat te doen, en heb ik 5 maart eindelijk een heel klein niet zo professioneel fotoshootje bij Mikas waar ik NIET 1500 kronen voor hoef te betalen, het bureau waar ik nou al een tijd aan het wachten ben tot er iets gebeurt en dit zou betekenen dat ik eindelijk waarschijnlijk op hun site kom te staan, plus ik ga misschien naar nederland deze week.
Nou als dit allemaal geen dingen zijn om heel blij van te worden weet ik t ook niet hoor :D

Vandaag op school een vrijdag dus dat betekend de hele dag Zweeds, maar het was wel echt nuttig deze keer (lijkt steeds vaker te gebeuren! wiehoe!) we hebben eerst met groot scherm algemeen ingeleverde opdrachten verbeterd (mijne als eerst dapper he), toen wat uit het boek gewerkt en toen geoefent met CV maken! De bedoeling is nou dat we een echte van ons zelf gaan maken dus echt super handig! Die had ik namelijk nog niet eens in het Nederlands, laat staan Zweeds.  Daarna ben ik naar Arlanda gegaan, vliegveld, om te kijken of de vluchten daar misschien op basis van ‘lastminute-afdeling’ ofzo goedkoper waren dan op internet maar dat bleek overal alleen maar duurder te zijn :s Dus nou gaan vit en ik vanavond even zoeken en kijken wat er kan.. laat het wel weten als ik kom!! Heb wel besloten dat ik echt wil, dus zou geweldig zijn als we een beetje normale prijs konden vinden…

Tot afgelopen woensdagochtend was Eef hier, een vriendin van Annalie uit Nederland. Heb ze een paar keer gezien en het was echt erg gezellig, hartstikke leuk  meisje! Laatste avond van Eef hier naar Kista geweest en een film gezien, de ondertussen niet zo nieuwe Jamer Bond meer. Maar damn wat een goeie film. En iedereen die zegt dat dit geen goed gekozen James Bond was mag mn site niet meer lezen ;D Verlies ik nou de helft? Want heb wel behoorlijk wat mensen negatieve dingen horen zeggen maar bennik et dus echt mooi niet mee eens he?!?!! PRACHTIGE FILM =D Best wel veel echt leuke en goede de laatste tijd trouwens!! Goed hoor hollywood ;) Maar goed, leuke film, lekker eten en heel veel gelachen en gek gedaan met zn 3en, helemaal leuk!

Verder nog iets te melden…?? Geloof het niet. Behalve dat ik me nog steeds hartstikke goed voel nou (en gister) en ik hard aan het hopen ben dat we een mooie vlucht tegen komen vanavond. Kusje!

5 Comments

 • Reply
  (anonieme)persoon
  16/02/2007 at 5:49 pm

  En? Is het een vervelend persoon? (anonieme)persoon wordt nog eens bekend!

 • Reply
  Tamara
  18/02/2007 at 8:05 pm

  Valentijn? Wat is dat?:P Nah hier gevierd, vind t een onzin dag, ik hou toch altijd van mn lieverd:D

  Sterkte met je moeheid!!!
  xxx Tamara

 • Reply
  Susan
  19/02/2007 at 9:35 am

  Exe9n blik op je log om warm te worden van de uitstraling van ECHTE liefde! GEWELDIG!!!!!
  Ik wens je echt zoveel goeds toe!

 • Reply
  Marjolein
  19/02/2007 at 7:34 pm

  Hey saar!
  Het is echt helemaal geweldig hxe8, dat het zo goed gaat met Marie. Ik heb haar intussen al heel vaak aan de telefoon gehad en inderdaad ze klinkt zo goed! De eerste keer dat ik haar sprak klonk ze nog best brak, maar dat was volgens mij ook maar 4 of 5 dagen na haar transplantatie.
  Veel liefs

 • Reply
  Bob
  20/02/2007 at 4:38 pm

  Valentijnsdag was top, Michelle moest toevallig in de “buurt” (nou ja, Utrecht is stuk dichterbij dan Limburg:P) zijn en zijn naar strand geweest in Zandvoort, was heerlijk ondanks snertweer:)

  Enne, wat New York betreft: DOEN!!! Een vn de tofste steden die ik ken en in elk geval de levendigste:)

  Succes met je moeheid, Bob

 • Leave a Reply