Inspiratie

#3 – de inhoud van mijn tas

Inhoud van mijn tasNaar deze was ik zelf ook nieuwsgierig. Wat is in godsnaam precies de inhoud van mijn tas? Maar Sarah, het is toch jòùw tas? Ja ja, en het dagelijks gebruikte spul kon ik zo opnoemen. Maar er zit altijd meer dan dat in! Herkenbaar? Vast wel. Ik heb in elk geval weer een hoop goeds en slechts over mezelf geleerd tijdens het maken van dit blogje.


Mijn tas
Mijn tas

Over welke tas hebben we het hier? Dit handig kleine zwarte tasje hierboven, uit de Weense H&M. Ik loop meestal een tijd lang rond met een en dezelfde tas, en na een tijdje wissel ik die zomaar in voor een ander. Nu ben ik hier dus heel blij mee, en als ik ‘m ooit ergens als ‘echte’ (a.k.a. onuitstaanbaar dure) tegenkom, zou ik er zomaar over nadenken om die ook mee naar huis te nemen.

De essentials:Wat is de inhoud van mijn tas

Geef me mijn portemonnee, telefoon en creon, and I’ll live!

De minder essentiële spullen die toch ook wel belangrijk zijn:
Wat is de inhoud van mijn tas

En wat er uit kan blijven:Wat is de inhoud van mijn tas

Eigenlijk wilde ik per item gaan uitleggen waarom ik dat bij me heb en hoe dat zo gekomen is enzo. Maar ik heb iets veel leukers bedacht! Vriend heeft een ladder voor me gemaakt waar alle regelmatig gebruikte tassen aan hangen, en deze blog challenge vraag is niet compleet zonder die tassen erbij te betrekken. Bij deze promoveer ik deze blogpost naar: Wat is de inhoud van AL mijn tasSEN?


Mijn andere tassen

Mijn tassen

Van (Zuid Afrikaanse) rommelmarkt tot Smaak, tot kleding swap, tot H&M en Tiger enzo.

Alles op een hoop:
Inhoud van mijn tas

Snacks:
Inhoud van mijn tas

Medisch enzo:
Inhoud van mijn tas

De rest:
Inhoud van mijn tas


Wat voor zelfkennis heb ik hiermee opgedaan?

 • Ik kan dus een snack categorie maken van de inhoud van mijn tassen.
 • Ik ben blijkbaar bang dat ik ooit zonder paracetamol kom te zitten.
 • Of tampons.
 • Terwijl ik dacht dat dat Creon zou zijn.
 • Ik ben rijker dan wat ik dacht.
 • Het was onterecht van me om luid vloekend door het huis te lopen, boos dat onze pennen altijd zomaar oplossen in het niets.
 • Mijn tandarts heeft na alle 28 jaar eindelijk genoeg invloed op me gehad

(Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge)

6 Comments

 • Reply
  Ester
  08/08/2016 at 7:36 pm

  Haha heel mooi. Een snack-categorie ;-)

  • Reply
   Sarah Smit
   10/08/2016 at 1:11 pm

   Het leven zit vol verrassingen :p x

 • Reply
  Diana | Stripe Away
  09/08/2016 at 7:53 am

  O geweldig en zo herkenbaar. Durf mijn tassen nu ook niet meer open te doen. Vooral ook die tampons, vind ik overal. Er is ook altijd wel iets te eten te vinden in een van mijn tassen.

  • Reply
   Sarah Smit
   10/08/2016 at 1:12 pm

   Haha, eigenlijk zijn we dus gewoon SUPER praktisch bezig Diana!

 • Reply
  Bregje
  13/08/2016 at 8:25 am

  Haha goede invulling van de opdracht, moeat lachen om de snackcategorie! Ik ben nog aan t bedenken hoe ik deze ga invullen ;)

  • Reply
   Sarah Smit
   13/08/2016 at 11:46 am

   Heel benieuwd wat voor persoonlijke inzichten jouw tas je gaat geven Bregje, haha! Hoeveel verrassingen een mens dan nog tegen komt… x

  Leave a Reply