Inspiratie

De 30 day blog challenge

30 day blog challenge NLJongens, ik ga eens wat nieuws proberen hier. Ik kwam namelijk zomaar een leuk idee tegen op een andere website; iets waar ik al vaker aan heb gedacht om ook te doen. En nu is de tijd zomaar rijp. De 30 day blog challenge (NL) Hoestende Avonturier style is in het leven geroepen!

Wat is de 30 day blog challenge?

Hare Maristeit heeft een lijstje gemaakt met allerlei onderwerpen. Dertig, om precies te zijn. En per onderwerp schrijven wij deelnemende bloggers een, jawel, blogpost! Het idee met dit soort challenges is normaal gesproken dan ook om 30 dagen lang elke dag iets online te plaatsen. Daar ligt denk ik meteen de grootste uitdaging, maar het lijkt me wel eens leuk om dat te proberen. Echter, zoals Maris zelf ook al schreef: No Rules! Dus misschien dat ik hier en daar een dagje oversla. En hij gaat sowieso even op pauze voor de normale Plogdag, bijvoorbeeld. Of als ik zomaar zin heb in een heel andere blogpost tussendoor.

Het zijn geen enorm zware zaken, zoals je kunt zien. Maar hee, het is zomer en we kunnen allemaal wel eens wat bladiebla gebruiken! Morgen begin ik met het eerste onderwerp. Ik ben benieuwd, en heb er zin in. Ik hoop jullie ook!

15 Comments

 • Reply
  Shirley
  02/08/2016 at 11:05 am

  Leuke challenge, eindelijk ook een lijstje met leuke onderwerpen erop. Ik ben benieuwd. naar je 30 artikelen. Veel succes!

  • Reply
   Sarah Smit
   02/08/2016 at 11:43 am

   Thanks Shirley! Ik hoop dat ik er wat moois van maak, haha. Het zijn idd leuke onderwerpen, maar er staan wat tussen waar ik normaal nooit over zou schrijven. Dat maakt het ook wel weer leuk juist denk ik! x

 • Reply
  Deisy
  02/08/2016 at 12:30 pm

  Wat een supertoffe challenge zeg. Ik kijk echt uit naar het resultaat en wat je er uiteindelijk allemaal uit gaat halen. Ik wil je dan ook ongelooflijk veel succes wensen! Doe waar jij je goed bij voelt and you can do it <3

  • Reply
   Sarah Smit
   03/08/2016 at 4:58 pm

   Bedankt voor je super lieve comment en succeswensen Deisy! X

 • Reply
  Jeanien
  02/08/2016 at 4:37 pm

  Tof dat jij hem ook doet! Ik volg Hare Maristeit al een tijdje, dus superleuk!

  • Reply
   Sarah Smit
   03/08/2016 at 4:59 pm

   Ah tof! Ze is leuk om te lezen ja. En ook uit al Haarlem zag ik ^_^

 • Reply
  Sabine
  02/08/2016 at 4:40 pm

  Leuk dat je er ook aan gaat! Ik doe niet mee, maar geniet wel van alle verhalen van iedereen die wel meedoet. Dus ben benieuwd naar jouw invulling!

  • Reply
   Sarah Smit
   03/08/2016 at 4:59 pm

   Het is inderdaad heel leuk met die hashtag zo. Zoveel verschillende verhalen :) Thanks Sabine! x

 • Reply
  #2 - mijn favoriete quotes - De hoestende avonturier
  04/08/2016 at 12:27 pm

  […] (Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge) […]

 • Reply
  #3 - de inhoud van mijn tas - De hoestende avonturier
  07/08/2016 at 4:15 pm

  […] (Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge) […]

 • Reply
  #4 - TV programma waar ik aan mee zou willen doen - De hoestende avonturier
  13/08/2016 at 7:39 am

  […] (Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge) […]

 • Reply
  #6 - waar word ik blij van? - De hoestende avonturier
  24/08/2016 at 11:33 am

  […] (Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge) […]

 • Reply
  Annelies
  12/03/2018 at 2:00 pm

  Ik ga dit ook maar even kopiëren en proberen uit te voeren. Na alle gesponsorde content weer eens tijd voor iets origineels :P

  • Reply
   Sarah Smit
   12/03/2018 at 2:07 pm

   Ja, dat gaat vaak een beetje in fases lijkt wel he? Moet je doen hoor, ben benieuwd naar jouw antwoorden :) Xx

 • Reply
  Nieuwe uitdaging: de #30dayblogchallenge
  27/05/2018 at 6:17 pm

  […] doorgeefblog om serieus genomen te worden, begin ik ook met de #30dayblogchallenge. Blogmaatje Sarah Smit wees me erop dat HareMaristeit.nl dit is gestart en nu doe ik dus ook […]

 • Leave a Reply