Inspiratie

En de winnaar is…

En de winnaar is...Een week geleden kwam de win actie van het kettinkje van Kaya Sieraden online, en vandaag weet ik wie er gewonnen heeft! Zal ik dat meteen ook even delen met jullie?

Jullie hebben super leuke, persoonlijke en grappige reacties achtergelaten om mee te doen. Dat is zo leuk om te lezen! Ik zou iedereen wel een kettinkje willen opsturen, maar iets met een wedstrijd, en regels, en maar 1 kettinkje wat hier klaarligt enzo…

p1040618Om iedereen een eerlijke kans te geven kiest een lootje voor mij de winnaar. Er zijn hier natuurlijk websites voor, maar waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Dit is veel leuker.

p1040619Iedere naam krijgt een eigen lootje.

p1040627Die gaan vervolgens zoals gezegd in de hoed. Een hoge hoed heb ik niet, maar deze zomerse flaphoed deed het graag.

p1040621Na ze wat in de rondte geschud te hebben pak ik er met mijn ogen dicht een lootje uit.

p1040628En daar staat deze naam op! De allereerste die op de win actie gereageerd had, hoe leuk. (En trouwens bijna dezelfde naam als die van de winnaar van de eerste win actie hier. Toeval bestaat niet?) Gefeliciteerd JOYCE, ik stuur je een mail zodat ik weet waar ik het kettinkje heen kan sturen!

p1040519

Voor degenen die nu kettingloos achterblijven; je kan altijd zelf nog even rondsnuffelen bij Kaya Sieraden en de kortingscode ‘sarah’ gebruiken bij een eventuele aankoop. Daar krijg je 15% korting mee, geldig tot 1 oktober. Heel erg bedankt voor het meedoen!! Het was vàst niet de laatste mogelijkheid hier :)

No Comments

Leave a Reply