Griekenland Plogs & Vlogs

KORFOE VLOG 8 – terug naar huis

CORFU Korfoe vlog weer thuisEn toen was het tijd om weer naar huis te gaan… Ondertussen zo een zes weken geleden (wat?!) maar ik kan het baal gevoel van die dag zo weer terughalen. Ik wilde niét dat vliegtuig in en heb me serieus even afgevraagd wat er zou gebeuren als ik mijn paspoort de zee in zou gooien en een bus zou pakken naar een afgelegen dorpje om me te verstoppen. Ehm juist, verstand won van gevoel, laten we het daarbij houden.

Een laatste ontbijt in de Griekse zon om vervolgens met de taxi (aahh, de luxe) naar het vliegveld te vertrekken. Een lange rij voor het inchecken maar alles gaat smooth en wederom vraagt er niemand naar de inhoud van mijn spannende medicijnen koffer. Bizar. Dat was het al toen het alleen op de heenweg zo ging, laat staan nu nog een keer. Príma, maak het vooral een gewoonte, beste douaniers!

Meteen na thuiskomst halen we het beest op. Om je een klein geheimpje te verklappen; ik had zo geen zin in hier weer zijn dat zelfs het beest me even weinig kon boeien. Héél even, ok!? Tegen bedtijd aan waren we weer samengesmolten tot liefdevol soortvangezinnetjeidee. Tijdens de laatste edit check moest ik trouwens wel lachen over hoe enthousiast ik ben over hoe “groot” de zonnebloemen zijn in dit filmpje. Want ondertussen, eh…

Zonnebloemen Korfoe vlog

Zo zijn we bij het einde aangekomen van deze Korfoe vlog serie. Zelf vond ik het super leuk om ermee bezig te zijn. Ik hoop dat het voor jou als kijker ook leuk was! Ook al maak ik ze voor mezelf blablabla is het toch tof als je ziet dat er naar gekeken wordt. En oja, Korfoe kan ik iedereen aanraden, dat moge duidelijk zijn. Een iets ander klimaat dan bijvoorbeeld ons welbekende Griekse eiland Ios, maar ook diverser en groter dan de meeste Zuidelijkere eilanden.

KORFOE VLOG 8 – terug naar huis…

Dus bij deze, de laatste for now. Maar niet getreurd (of juist wel?), want ik wil vaker filmpjes gaan maken en dus komt een volgende er al snel aan… :) Veel liefs en tot dan!

PS. Heb je er eentje gemist of ben je hier voor het eerst?
Hier vind je de hele Korfoe vlog serie op een rijtje (klik)!

No Comments

Leave a Reply