Plogs & Vlogs

Plog 31: huis der kreupelen

Plog 31 hoofdDe eenendertigste plog, over zaterdag 31 oktober, 2015. Elke zes dagen een nieuwe plog!

20151031_092558Goedemorgen! Dit was zo schattig. Die twee grote tienerjongens liepen een hele tijd vlak voor ons terwijl ze croissantjes aan het eten waren. Het beest liep er pal achter aan met haar hoofdje omhoog en oogjes gesloten. De geur aan het volgen. Echt een Disney tafereeltje.

20151031_092947Best mooi zo hier.

IMG_3644Het beest voelt zich gelukkig eindelijk weer beter! En wil alleen nog maar bovenop me zitten sinds een dag of drie. Overdag en ‘s nachts, wat best grappig is (tot nu toe). Dat is sinds dat zij zich weer beter begon te voelen, en sinds dat ik een enorme verkoudheid te pakken kreeg. Kan een van de twee daarvoor de reden zijn? Ik weet niet wat ik moet geloven over wat beesten aanvoelen enzo. Wat jij?

IMG_3643Het beest hoeft geen reden te hebben vind ze zelf. Ligt toch gewoon prima zo?

IMG_3645Vriend is thuis vandaag. Ten eerste omdat het zaterdag is, maar ten tweede omdat hij al lang last heeft van zijn heup/been/onderrug en hij daar eindelijk eens een mee op de bank gaat liggen na een huisarts bezoek. Welkom in het huis der kreupelen!

IMG_3647Ik doe dit, want waarom niet.

IMG_3649Al snel daarna graaf ik me een weg door de chaos van hele oude blogposts.

IMG_3650Vriend is bezig met iets heel moois. Het bedhoofd maakte hij een paar maanden geleden al, maar nu is de kers op de taart geplaatst.

IMG_3720Ik ga aan de slag met mijn eerste shoplog! Ik weet nog niet wat ik daarvan moet vinden, maar wil het wel graag uitproberen.

IMG_3719Het beest wilt alleen maar dat ik de bank weer verder kom uitproberen.

IMG_3737Maar dit kost nog best wat tijd!

IMG_3738Mijn neus gooit een koppig adertje open. De rode doekjes bespaar ik je maar.

IMG_3743Ik voelde me ondertussen toch alweer zo sterk als gekookte spaghetti dus ik luister nu graag naar de smeekbodes van het beest.

IMG_3744Die meteen eindelijk tot rust komt.

IMG_3749Zooooo ontspannen.

IMG_3750Tijd voor gestoomd eten!

IMG_3754“Wat een geluk! Recht voor mijn neus en ik hoefde er niet eens iets voor te doen!”

IMG_3802Op naar de slaapkamer! Ik ben namelijk niet meer de enige in dit huis die werkt aan een website, en Vriend heeft foto’s nodig voor de zijne. Ik help met camera en het beest met ehm, liggen.

IMG_3824Om vervolgens weer bovenop mij te springen.

IMG_3825Dan vergeet ik uren foto’s te nemen met mijn duffe snothoofd, maar het spannendste wat er gebeurde is dat we hebben gegeten. Gevulde paprika’s met parelcouscous, kip, wortel, koolraap en ui. Wat is het toch gezellig met een mee-ziekende Vriend!

IMG_3826Er is een dag lang intern debat voor nodig geweest, maar ik ga nu dus douchen.

IMG_3828We bedenken dat het vandaag Halloween is. Daar past de toestand van mijn nagels goed bij. Voor de gelegenheid doen mijn handen eraan mee.

IMG_3831Een ijsje tijdens One Tree Hill.

IMG_3836Met deze rakker gaat het trouwens goed! Ik kan nog niet op mijn linkerzij liggen, wat nog jammerder blijkt te zijn dan al verwacht. Maar verder lijkt het goed te helen.

IMG_3841Slapentijd. Voedingspomp Eleanor is opgehaald voor onderhoud en nu heb ik een van d’r zusjes. Ze is identiek zou je denken, maar het gemis is groot hoor. Ze heeft toch al twee jaar (!!) naast ons bed gestaan, snap je, dan krijg je vanzelf een band. Slaap lekker!

1 Comment

  • Reply
    Sandy
    03/11/2015 at 12:24 pm

    Benieuwd naar je shoplog! :)

  • Leave a Reply