Plogs & Vlogs

Plog 65: grote reorganisatie dag

Blog dagelijks levenDe vijfenzestigste plog, over dinsdag 28 juni 2016! Elke zes dagen een nieuwe plog!

P1020956Goedemorgen! Ik trek voor de grap een sport achtige outfit aan en wandel wat met het beest.

P1020958Koffie is daarna wel welkom.

P1020965Als er toch ook eens beestenkoffie was he?

P1020967Ik wil een goed doel vinden waar ik medicatie kan doneren wat ik niet meer gebruik. Dus wat nog helemaal goed en binnen de juiste datum is, maar wat voor mij niet meer werkt of hoeft. Het Rode Kruis, Dokters Zonder Grenzen en dat soort dingen doen het allemaal niet (meer). Online heb ik al wat tips gehad, maar meer zijn altijd welkom. Ik denk dan aan alle vluchtelingenkampen, iets met Syrië, of gewoon, ergens waar het hard nodig is. Ideeën, misschien?

P1020968De zuurstofman die zou komen loopt uit en belt af. Dat is maar goed ook want er hoeft eigenlijk niets te gebeuren en bovendien moet ik weg.

P1020969Al past er nog wat keuken reorganisatie in het halve uurtje wat ik nog heb. Mag ook wel weer, nadat Vriend hier heeeeel veel heeft gedaan in mijn meest recente voor-pampus-liggende-tijdperk.

P1020970Ojeej, ik vergeet een foto te maken van hier binnen! Maar ik was dus weer bij de manueel therapeut. Gelukkig, want auw.

P1020971Meteen een stuk blijer, zie je dat?

P1020973Even langs de Action die daar om de hoek zit. De poepzakjes lopen warempel niet vanzelf ons huis in. Oh er gebeurde hier trouwens iets heel grappigs bij het binnenlopen. Een man die tegelijkertijd aankwam struikelde eerst enorm over een drempel, waarna hij met wat gekke sprongen net niet viel. Hij keek lachend naar mij om de actie waardoor hij onmiddellijk tegen een stilstaande fiets aan knalde, niet wist wat ‘m overkwam, de fiets probeerde staande te houden en wederom wat gekke sprongen moest maken om niet om te vallen. Het bleek een man met nogal uitbundig karakter te zijn dus vervolgens pakte hij mijn schouders vast zodat ik hem maar veilig naar binnen kon helpen onder luid gelach en gepraat. Het hele rondje in de Action moet ik er steeds opnieuw om lachen!

P1020977Altijd een feest om thuis te komen dankzij dit beest :)

P1020978Lieve hemel, ik raak in een schoonmaak flow. De laatste keer dat dat gebeurde is drie eeuwen geleden dus laat ik er gebruik van maken!!

P1020979Wat het ook is dat in beest’s bench ligt; het is tijd dat het eruit komt en de prullenbak vindt.

P1020982Och, behalve dit pootje hier. Een paar maanden geleden vermoordde ze ‘per ongeluk’ een knuffeltje wat niet voor haar bedoeld was. Een beertje wat al lang bij de familie hoorde, met de naam Clap. Er was al snel niet meer van over dan een paar losse stukjes stof en fluf, en dit pootje. Sindsdien heeft het beest daar altijd goed voor gezorgd en loopt ze er soms zomaar even mee rond in huis, of brengt het als cadeau als we thuiskomen. Die blijft dus nog even.

P1020983Ik luister veel te weinig muziek besef ik me, en wanneer ik het wel doe is het meestal een playlist die ik niet ken. Lekker makkelijk. Maar nu besluit ik dat ik zin heb in Coldplay.

P1020985Ze zijn op dus je ziet niet meer hoe ze eruit zagen, maar deze petit fours van de Hema waren echt heerlijk! Ik ben vaak een beetje teleurgesteld met het eten van de Hema maar dit was elke cent van de vier euros waard.

P1020986Dààààg infuuspomp. Blijf maar lekker lang weg.

ReorganisatieMotiverend hoor, hard spelende Coldplay. Stofzuigen die boel, inclusief haren van de bank en spinnenwebben van het plafond.

P1020991Vriend komt en gaat. Met het beestje, dat wel.

P1020993En als ik ze uitzwaai zie ik dit op de mat liggen! Wat een ontzettend leuk, lief en onverwachts cadeautje, van een nog liever meisje! Ik wacht met helemaal open maken tot Vriend weer terug is…

P1020994… en kan mede door deze actie zelf niet meer wachten om het verrassingscadeautje wat ik voor hem had gekocht ook stiekem te geven.

P1020995Verstopt om gevonden te worden!

P1020998Wanneer vriend weer terug is, ik alweer toeben aan een nieuwe sessie bij de manueel therapeut, en de voederbakjes zelfs weer shinen (gebeurt niet heel erg vaak, sorry beest)…

P1030001… ploffen we neer.

P1030002En maak ik mijn cadeautje open.

P1030003Nadat ik vorige week de gouden knopjes vond waar ik zo blij mee was en ben, is het setje nu compleet met deze prachtige streepjes erbij! De lieve geefster is vast helderziend want dit zijn precies de oorbelletjes waar ik nog naar op zoek was. Zo leuk, ik ben heel blij!

P1030006Het beest ook, met de stok die ze weer bij de buren heeft gejat. Tssskkk.

P1030008Tijd voor dit.

P1030009Na een heerlijke vis curry en een aflevering van The Mentalist pak ik mijn kleurboek weer eens.

Meubelmaker HaarlemVriend heeft ondertussen eeeeeeindelijk zijn (uhm, onze) tickets naar Neil Finn gevonden en is er super blij mee. Jeej! Hij plaatst tijdens mijn kleursessie een update op zijn Van Zutphen Woodworks pagina. Deze mooie roomdivider die met heel veel liefde is gemaakt, is te koop. Staat vast prachtig in jouw huis/kantoor/winkel ;) en geef de beste man anders een like op zijn pagina. Je weet maar nooit wat voor moois er voorbij komt!

P1030010Tadaaa. Een ananas in space!

P1030012Dan is het alweer bedtijd. Ik ben echt geen fan van naar bed gaan, herkennen jullie dat? Heb een hekel aan stoppen met de dag en door het hele avond ritueel heengaan.

P1030015Maar kijk, ook vandaag lukt het toch weer. Morgen trouwens hopelijk de picclijn eruit. Ik vertrouw weer genoeg op de kracht van mijn eigen lijfje om het zelf te doen :) Welterusten!

3 Comments

 • Reply
  Jroen
  29/06/2016 at 12:13 pm

  Avondritueeel Sucks.

  En ik ben dan ook nog het type dat het niet allemaal in 1x doet, dus steeds moet alles op pauze omdat ik ff weer een rondje moet…..worden mensen heel blij van *NOT*
  Blijkbaar doe ik tijdens de nacht weer genoeg energie op voor de ochtend ronde want die is altijd een stuk makkelijker.

  *luistert nu Neil Finn

 • Reply
  smileysarah
  29/06/2016 at 1:48 pm

  Jroen hahaha, dat snap ik wel, dat andere mensen daar (niet) blij van worden. Maar het maakt het voor jezelf waarschijnlijk wel makkelijker, dan komt de avondritueel-haat niet zo hard in 1x aan! Ochtend ritueel ben ik helaas ook geen fan van :s Vergt minstens net zoveel motivatie. Ik ben het allerbeste in de middag en dan het liefst heel lang door t/m ‘s nachts. Maar volgens Vriend helpt die lifestyle niet ;)
  Goed he, Neil Finn? Er waren nog kaartjes over… :) x

 • Reply
  Neil Finn in de open lucht - De hoestende avonturier
  10/08/2016 at 11:59 am

  […] website, kocht twee kaartjes, printte ze uit en verstopte die in Vriend’s dichte laptop. Het duurde wel een hèle dag voordat ‘ie ze vond, dus we waren allebei weer all excited. En afgelopen zondag was het […]

 • Leave a Reply