Inspiratie

Vijf van mijn favoriete blogs

Favoriete blogs (via unsplash.com)

Of je nou zelf blogt of niet, volgens mij is er bijna niemand meer die niet ook wat blogs bijhoudt, am I right? Of dat nou is omdat die bijgehouden wordt door iemand die je kent, of door iemand die in een herkenbare situatie zit, ter inspiratie, of om te leren. Ik kan enorm genieten van het lezen van andere blogs! Natuurlijk volg ik een hoop van andere CF-ers, maar ik denk dat die bij veel van mijn lezers ook al bekend zijn. Daarom deel ik hier een paar van mijn favoriete blogs met je die daar buiten vallen!


www.lifehacker.com
Van alles wat, daar hou ik het meest van! Dit is de enige link uit het rijtje die als ‘echtere website’ aanvoelt, met meerdere mensen die eraan werken. Zelf beschrijven ze hun Engelstalige website als: tips and downloads for getting things done. Artikelen lezen èn er productiever uitkomen; kan het nog beter? Er wordt hier dus uitgelegd hoe dingen werken, wat je handiger of sneller kan doen, wat gewenst gedrag is in bepaalde situaties en nog veel meer.

www.lifetc.nl
Nog een blog met het woordje ‘life’ erin, en net als de vorige zie je hier allerlei onderwerpen voorbij komen. Hilde blogt in het Nederlands over wat ze tegen komt in het leven. Recepten, reisverslagen en tips, inspiratie en DIY’s. Ik lees hier sinds een paar maanden mee en wordt altijd heel blij van haar stukjes!

www.smart-twenties.com
Dit Engelstalige blog ben ik vorige winter tegengekomen. Sam schrijft hier over hoe je je twenties het beste door kunt komen, met vooral tips en ervaringen over omgaan met geld, carriere en het beeld wat je over jezelf hebt. Ik vind het altijd interessant om op die manier in iemand anders’ leven mee te kijken en voel me altijd heel gemotiveerd na het lezen van haar teksten!

www.lisanneleeft.nl
Als je van knutsel achtige Do It Yourself’s houdt dan is dit sowieso een goede voor jou. Maar wat ik het meest bijzondere aan deze website vind is dat Lisanne al jaren de ziekte van Lyme heeft en daar super mooi mee omgaat. Ze schrijft over de eeuwig durende zoektocht naar genezing of verbetering, dingen waar ze blij van wordt, veel DIY’s en wekelijkse diaries. Veel hiervan begeleidt ze met filmpjes, want ze heeft ook een actief youtube kanaal.

www.marjoleinschrijft.com
Als laatste deze blog waar Marjolein dus schrijft. Ik volg ‘m pas sinds kort, maar moet altijd lachen om haar goed geschreven stukjes die op nuchtere wijze super herkenbare gebeurtenissen beschrijven!


Welke blogs volg jij die je aan kunt raden? More is better!

12 Comments

 • Reply
  Mylou
  21/12/2015 at 2:16 pm

  Ik ken er gewoon nog geen één! Ik klik gelijk even door :).

 • Reply
  Sabine
  21/12/2015 at 4:02 pm

  Leuk lijstje! Ga bij allemaal even kijken, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

 • Reply
  Sarah
  21/12/2015 at 5:49 pm

  Er zijn er ook zóveel he! Hoop dat jullie ze ook leuk vinden!

 • Reply
  Ester
  21/12/2015 at 5:50 pm

  Leuke inspratie Sarah!

  Ken je desschrijft.nl al? Dat is misschien wel mijn favoriete blog.

 • Reply
  Sarah
  21/12/2015 at 5:56 pm

  Die kende ik nog niet Ester! Meteen even gekeken, super leuk! Thanks :D

 • Reply
  Gwen
  21/12/2015 at 10:20 pm

  Leuk. Ik ga even kijken. Ik lees blogs altijd, omdat ik zo’n nieuwsgierig persoon ben haha.. Vindt het altijd interessant om te zien/lezen wat andere mensen doen in hun leven. Daarom hou ik ook zo van (jouw) plogs!
  xx Gwen

 • Reply
  Sarah
  22/12/2015 at 11:08 am

  Precies Gwen, daarom vind ik ze ook allemaal zo leuk :D Kijken hoe mensen leven en denken etc. X

 • Reply
  Sam Brown
  24/12/2015 at 4:35 pm

  Thanks so much for including Smart Twenties in this list and thanks so much for your kind words about it (I will admit I did need the help of google translate haha)

  Sam xx

 • Reply
  Sarah
  24/12/2015 at 6:34 pm

  No thanks needed Sam, I love your writing! I’d be very impressed and surprised if you didnt need Google Translate haha :) x

 • Reply
  Hilde
  30/12/2015 at 7:24 pm

  Wat ontzettend lief van je dat je mijn blogje als een van je favorieten benoemt!! <3 <3 Dankjewel!! :)

 • Reply
  Marjolein
  04/01/2016 at 5:02 pm

  Ik was even een paar weekjes offline, dus vandaar de late reactie, maar wat lief dat je me noemt! Vind ik echt super cool!

 • Reply
  #5 - vijf bloggers die ik volg - De hoestende avonturier
  16/08/2016 at 1:42 pm

  […] keer eerder heb ik een post geplaatst met vijf van mijn favoriete bloggers daarin. De blogs die ik vorige keer noemde vind ik nog steeds heel leuk, maar ik wil niet double […]

 • Leave a Reply