Griekenland Plogs & Vlogs

KORFOE VLOG 5 – Liapades strand en Greek Night

CORFU Korfoe Liapades strandMeerdere mensen raadde ons aan om naar het Liapades strand te gaan. Dus dat deden we vandaag. Ik dacht eigenlijk aan een dagje niet filmen maar Vriend of all people moedigde me aan om toch wat mooie dingen vast te leggen.

Korfoe Liapades strand

Blij om, want dit keer ging hij niet alleen op avontuur (zie Korfoe vlog 3) maar deden we het samen. Iets met een kajak! Het lijkt net of we samen al het werk doen maar de realiteit is natuurlijk dat Vriend 80% van de tijd zonder mijn hulp aan het peddelen was. Whatever. It worked. En ‘s avonds maakten we zomaar deel uit van een toeristisch feestje, wat te bizar en grappig was om niet te kunnen laten zien. Het was de koppijn van het zuurstof gebrek waard.

Korfoe Liapades strand Corfu

Nou goed. Ik zit (nu thuis in het normale dagelijks leven) midden in het afkicken van een laatste restje Prednison waar ik nog aan zat zonder enig effect, en daar word ik altijd nogal k#t van. Heel veel meer woorden kan ik daardoor niet bedenken voor deze blogpost dus ik laat je achter met de vlog! Xx

KORFOE VLOG 5 – Liapades strand en Greek Night

No Comments

Leave a Reply