Inspiratie

#6 – waar word ik blij van?

BlijDit is een onderwerp wat ik dus aan het uitstellen ben. Niet omdat ik niets kan bedenken waar ik blij van word; in tegendeel! Ik ben zo een blij ei-ige sukkel die alles leuk vindt, en altijd enthousiast reageert. Als ik een lijst moet maken met dingen waar ik blij van word komt er dus stress om de hoek zetten, want ik ga geheid dingen vergeten. Dingen die me ook echt heel blij maken en er ècht bij moeten staan! Maar goed, ondertussen begrijp ik natuurlijk wel dat het niet heel realistisch is om een maand aan deze blog te werken en met driehonderdtachtig punten eindig die waarschijnlijk nèt niet allemaal even interessant zijn om te lezen voor jullie. Dus bij deze: zeventien punten waar ik blij van word!


♥ Reizen. En het liefst met een fijne reispartner. Maakt niet uit waarheen eigenlijk; strand, stad, warm, koud, druk, stil; alles!

♥ Koffietentjes. Vriend deelt deze liefde helaas niet met me, maar zelf vind ik het heerlijk om in alle chillheid een koffie verkeerd naar binnen te slurpen in een fijn cafe. Perfect om bij te praten met een vriendin.

♥ Verse bedden. Oh zo heerlijk, ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die het hier oneens mee is.

♥ Internet. Sorry, maar die moet genoemd worden. Het is gewoon zo fijn dat er altijd die verbinding met de rest van de wereld is, zeker als ik een paar minder goede dagen of weken heb. Ook dit blog heb ik hier natuurlijk aan te danken. Plus, the entertainment omg! Netflix, weet je wel?

Blog Challenge NL

♥ Ons beest natuurlijk. Boomer is nu iets meer dan een jaar bij ons en met haar een hele lifestyle verandering. Het is best wat werk om een hondje te hebben en af en toe vind ik het lastig om altijd rekening te houden met op tijd thuis zijn, en het gedwongen lopen, maar we zijn zo super gek op d’r! We komen op plekken die we anders nooit hadden ontdekt en ik zweer dat ze een van de redenen is dat mijn gezondheid wat stabieler is gebleven.

♥ Cadeautjes waarover is nagedacht. Of wat gewoon iets is wat ik al heel lang wilde, hehe.

♥ Groeien. Als in zelfontwikkeling, dingen leren, nieuwe stappen nemen. Verder ben ik sinds het starten sondevoeding wel even genoeg gegroeid.

♥ Mensen die na een eerste ontmoeting of gesprek hebben opgezocht wat Cystic Fibrosis precies is om het beter te begrijpen.

Waar word je blij van

♥ Uitgaan, of nog beter: uit m’n dak gaan op de dansvloer. Mijn bijnaam ‘Grover’ zal wel iets over mijn dans skills zeggen, maar dat maakt verder niet uit! Het klinkt misschien oppervlakkig maar ik heb echt een paar van mijn mooiste momenten meegemaakt in zo een omgeving. Minder leuk – dat dat nu niet echt meer lukt.

♥ Het besef ‘s ochtends dat je de vorige avond al hebt gedoucht zodat dat niet meer hoeft aan het begin van deze dag. Winning.

♥ Dingen buiten de sleur om doen met Vriend. Nu dat we Gewoon op een plek wonen en hij Gewoon een baan heeft en ik Gewoon mijn eigen dingen doe, begrijp ik pas een beetje hoe die sleur voelt waar iedereen het altijd al over had. De dagen die we dan voor onszelf hebben, om te vullen met leuke dingen en echte aandacht voor elkaar, zijn dan des te waardevoller.

Paardrijden Zandvoort

♥ Paardrijden. Vroeger mee geobsedeerd! En nu heel gelukkig wanneer ik het heel af en toe nog doe.

♥ Mensen die hun ego aan de zijkant plaatsen. Of dat gewoon sowieso nooit irritant op de voorgrond hebben.

♥ Aan het begin van een warm seizoen/land/vakantie geen sokken meer hoeven te dragen en dus met blote voeten of slippers rond lopen. Vrijheid! Om vervolgens na die periode voor het eerst weer je sokken aan te trekken. So soft and snuggly!

♥ Hotels! Alles aan (mooie) hotels vind ik meer dan geweldig. Even op een andere plek zijn, de service, de luxe, de sfeer, ALLES.

♥ Onverwachts iets doen met vrienden. Plannen en uitkijken naar iets is leuk, maar om last minute opgebeld te worden voor een spontane actie is vaak nog veel leuker!

Anything that makes me feel alive.


Dat waren de punten die tijdens het schrijven meteen naar boven kwamen!
Wat maakt jou blij?

(Deze blogpost maakt deel uit van de door Hare Maristeit bedachte 30 Day Blog Challenge)

2 Comments

 • Reply
  Plog 73: de helende hittegolf - De hoestende avonturier
  26/08/2016 at 10:28 am

  […] plaats een lijstje met dingen waar ik blij van word op mijn […]

 • Reply
  Sabine
  26/08/2016 at 11:46 pm

  Oh ja reizen en een vers bed! ! Maakt mij ook heel blij :D Ook: de zon, verse mangosap in melk zonder suiker, met mijn familie zijn, alleen even weg, sushi (serieus daar mag je me voor wakker maken, als het vegetarisch is natuurlijk) , koeien en boer zoekt vrouw!

 • Leave a Reply