Oostenrijk Reizen

Wenen citytrip | Vlog deel 1

WENEN vlog

Dag goed volk! Ik weet dat ik had gezegd dat ik meer over de long embolisatie zou vertellen, en dat het onderwerp van deze post daar niet bepaald op lijkt. Ik dacht namelijk dat het wel leuk zou zijn om alle ziekte verhalen een beetje af te wisselen met de dingen die ik nog van ons uitstapje naar Wenen wil laten zien! Ik heb daar niet voor niets met een camera rondgelopen ja. En dan lees je de volgende keer wel weer hoe het ervoor staat met mijn longetjes.

Mooi en deftig Wenen

Wenen is een mooie stad! Een stuk deftiger en netter dan hier of de meeste steden die nu hip zijn, maar daarom juist ook wel eens leuk. Dat zie je terug in de mode, en ook de gebouwen zijn over het algemeen erg groots, maar toen ik dat tegen het meisje zei van wie we het (prachtige) appartement huurden moest ze lachen terwijl ze uitproestte: ‘I’m from Moscow, so yeah.’ Dus ik neem aan dat je voor de ècht grootse gebouwen daarheen zal moeten.

De reden dat we hierheen vlogen met z’n viertjes is dat de ouders van Shane’s moeder hier ergens vandaan kwamen. En als ze dan toch he-luh-maal uit Australië hier naartoe ging konden we net zo goed ook nog even deze Oostenrijkse stad bezoeken. Heel leuk, want zelf had ik niet snel bedacht om dat te doen.

Een filmpje van Wenen!

Dankzij het gidsje wat ik zomaar gratis mocht uitzoeken bij het kopen van mijn camera en de tips die sommige van jullie hier gaven hebben we veel gedaan en gezien. En het meeste daarvan heb ik dus gefilmd! Maar om jullie niet te vervelen met een ellenlang filmpje heb ik ‘m in tweeën gesplitst. Hierbij dus dag 1 en 2!

Dit waren trouwens dus de dagen dat ik me nog prima dacht te voelen. Ik laat hier en daar wat zien van het hebben van Cystic Fibrosis en verborg tijdens deze tijd daar verder niet al te veel van hoe het achter de schermen ging. Het waren vooral gewoon leuke dagen. Dat je het even weet ^_^

2 Comments

 • Reply
  Sabine
  11/06/2016 at 11:36 pm

  Leuk filmpje! Wat een gaaf appartement :) Toen ik in Wenen was (geweldige stad trouwens) hadden we ook een appartement, altijd zo fijn. Interessant van dat zout-zweten trouwens, nooit geweten :)

 • Reply
  Wenen (en Krems am Donau!) vlog deel 2 – Sarah Smit
  07/07/2016 at 5:04 pm

  […] je eerder het eerste deel van ons Oostenrijks uitstapje kon zien, is hier dan het tweede en laatste deel op film. Niet alleen neem ik je hierin mee […]

 • Leave a Reply