Inspiratie

Meer internet spul

internet spul meerTwee keer eerder heb ik een blogpost geplaatst met allerlei interessants. Vind ik dan hè, en ik hoop jullie ook, ervan uitgaande dat we hier toch een beetje dezelfde interesses delen enzo. Dat waren Internet Pareltjes, met vooral moois erin, en Internet Spul, met van alles wat. Ik ben zelf een ietwat groter fan van die laatste want dan hoef ik het niet alleen maar bij moois, geweldigs en zoets te houden. Een sprankeltje Real Life hier en een druppeltje WTF daar; aahhh yep! Dus bij deze. Een pagina met vijf linkjes naar internet spul wat sowieso je tijd waard is.


Dit heb ik dus even totaal gemist maar dertig keer hoera voor EEN NIEUWE BRIDGET JONES IN THE MAKING (of eh, ondertussen zelfs al bijna in de bios):

 Een erg grappig en fantastisch geschreven artikel over Burning Man. Je weet wel, dat festival ergens in the middle of nowhere, een Amerikaanse woestijn om precies te zijn, wat alleen maar voor de echte free spirits is enzo. Begrijp me niet verkeerd; het lijkt me heel wat om zoiets een keer mee te maken en ik zou er geen nee tegen zeggen (alhoewel, zou medicatie, zuurstof en sondevoeding meenemen en voor alles elektriciteit nodig hebben wel free minded genoeg zijn?). Maar dit artikel slaat tegelijkertijd ook wel de spijker op zijn kop.
Burning Man artikel

buzzfeed UK Brexit

 

Update van het Brexit gebeuren uitgelegd door Buzzfeed UK. In juni werden we allemaal
ondersteboven gegooid van de uitkomst van het referendum over wel of geen Brexit, en nu gebeurt er, ehhh? Nouja, dit dus ongeveer. Alles duidelijk, bondig, en ietwat sarcastisch (goh) uitgelegd.

 

⇒ De afgelopen drie jaar hebben een vriendinnetje en Vriend de Dam tot Dam (16 kilometer!!) gerend om op die manier geld op te halen voor onderzoek naar Cystic Fibrosis. Om dat te kunnen laten verdwijnen, zeg maar, die hele ziekte. Heel bijzonder vond ik dat! Dit jaar rent er niemand van Team Sarah maar wel heel veel andere mensen. Waaronder de beste man Chris. Ook Haarlemmer, al ken ik hem vooral van vroegere foto dingen. Het nare toeval wil dat zijn nichtje ook CF heeft. En daar rent Chris dan ook elk jaar voor. Vind je het jammer dat je mij(n dappere renners) niet kunt sponsoren maar wil je wel een beetje bijdragen? Dan raad ik je deze link van harte aan. Alle opbrengst gaat linea recta naar het onderzoeksprogramma HIT CF.

Run 4 air dam tot dam

En dan laat ik je als laatste achter met het filmpje wat je quarter/half life crisis gaat aanzetten, you’re welcome!

No Comments

Leave a Reply